Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Teurastamo tarjoaa kesällä Helsingin sydämessä monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille. Alueelle voi saapua nauttimaan ilmaisista tapahtumista kuten keikoista, tanssista ja juhlista.

Keikat nousevat Teurastamon lavalle keskiviikkoisin ja torstaisin tutustutaan paritanssien saloihin. Viikonlopuissa DJ:t luovat tunnelmaa ympäri Teurastamoa.

Teurastamon kesän ohjelmistossa on uusi tuotantomalli ja ohjelma sisältää monenlaista toimintaa, joka kutsuu viihtymään alueen sydämessä – avoimessa ja viihtyisässä pihapiirissä.

Kesäkausi käynnistyy Kevätjuhlalla, jossa on mukana useita esiintyjiä ja kattaus elämyksellisiä aktiviteetteja.

Lähde Helsingin Kaupunkitilat Oy

spot_img