Turun musiikkijuhlat juhlistaa 10-vuotiasta Logomoa Oraksen, Hoyerin ja Monroen tunnelmallisella taide- ja musiikkielämyksellä

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Visuaalisen taiteen kehityshanke Vauhdittamo aloittaa Vaasassa

Suomen Kulttuurirahaston visuaaliseen taiteeseen keskittyvä Vauhdittamo-hanke starttaa Vaasassa sparraten pohjalaisia taiteilijoita ja tarjoten yleisöluentoja.

Jaa somessa

Turun musiikkijuhlien tuottama tapahtuma ”Saimi ja Johanna: Kaikilla väreillä feat. Michael Monroe” yhteistyössä Saimi Hoyerin ja taiteilija Johanna Oraksen kanssa on osa Logomon 10-vuotisjuhlaa lauantaina 20.11. klo 15.

Logomo viettää 10-vuotissyntymäpäiviään lauantaina 20.11.2021 ja samalla Turun kaupunki juhlii Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden 10-vuotisjuhlaa. Turun musiikkijuhlat on mukana juhlapäivässä omalla tapahtumallaan.

Turun musiikkijuhlat

Vuorovaikutteinen ja intiimi konsertti ”Saimi ja Johanna: Kaikilla väreillä feat. Michael Monroe” nähdään tiiviissä yhteydessä yleisön kanssa, kun yrittäjä Saimi Hoyer ja taiteilija Johanna Oras nousevat Logomon Logi-tilan lavalle maalaamaan valkoiselle kankaalle oman elämänsä jälkiä sen kaikilla sävyillä; Saimi puhuen ja keskustellen, ja Johanna yleisön katseiden alla maalaten ja improvisoiden. Molemmat inspiroituvat paikalla olevasta yleisöstä, tunnelmasta sekä tietysti yhteisistä tarinoista.

Eri taiteenmuotojen vuorovaikutus täydentyy legendaarisen rockmuusikon, Michael Monroen heittäytyessä akustisella musiikillaan mukaan karismaattisten naisten sielujen syvänteisiin. Ainutkertainen konserttihetki rakentuu hienosti taiteilijoiden ja yleisön vuorovaikutuksesta.

”Turun musiikkijuhlat oli kymmenen vuotta sitten avaamassa Logomoa Mikko Heiniön säveltämän Eerik XIV -oopperan kanssa ja haluaa ehdottomasti juhlistaa tämän monipuolisen tapahtumatalon tulevaisuutta yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyö Johanna Oraksen, Saimi Hoyerin ja Michael Monroen kanssa kuvastaa niin musiikkijuhlien kuin Logomon kulttuurista ja musiikillista monimuotoisuutta ja sopii siitäkin syystä mitä mainioimmin tähän juhlavaan marraskuiseen iltaan. Odotamme kovasti tätä ensimmäistä Johanna ja Saimi -iltaa ja tulemme varmaankin tuottamaan lisää jo kevääseen 2022 – vaihtuvin taiteilijoin”,

kertoo Turun musiikkijuhlien toimitusjohtaja Lisa Ketomäki.

Tilaisuuden kesto on 1h 15min ja liput tähän ainutlaatuiseen elämykseen tulevat myyntiin tänään. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua samalla myös tilassa esillä olevaan Johanna Oraksen taidenäyttelyyn ”Kukoistuksen koodi 2.0”.

***

Liput tänään julkaistuun konserttiin tulevat myyntiin kaikissa Lippupisteen toimipisteissä 22.10.2021 klo 10.30.

Turun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä.

Lähde Turun Musiikkijuhlat / Turun Musiikkijuhlasäätiö sr

spot_img