Von Hertzen Brothersilta uusi albumi maaliskuussa

Aiheeseen liittyvää

Emotion Visa: Rumpalit

Jatkumona viime viikon visalle, myös rumpalit saavat nyt osansa....

THE MEMBERS: The Sound Of The Suburbs/Working Girl (Anglocentric AGC 100066) 7″ 2023

The Members täytti 45 vuotta, vaikka se oikeammin taisi tapahtua jo pari vuotta sitten ja eka levytyskin on vuodelta 1977, mutta koelevythän tästä tulivatkin jo viime vuonna. Niin, vuosien kunniaksi Angloc. julkaisi sinkkuna bändin suurimmat hitit.

Tuomas Myllylä – Pakanat (2018)

Vuosi on 916 ja nuori Ari Halikko joutuu elämänsä kovimpaan paikkaan, kun kahden suvun välinen riita eskaloituu. Tämän seurauksena Hyypiät murhaavat hänen perheensä ja talokin poltetaan. Ari on lähellä päästä hengestään myös, mutta Olaf Idänmatkaaja haluaa pojan itselleen palkkiona avustaan tuhotöissä.

Emotion Visa: Euroviisut

Jollekin seuraava visa on helppo, toiselle hyvin vaikea. Kokeile...

Emotion Visa: Kitaristit

Skenepisteitä taas jaossa. Testaa alta tietämyksesi kitaristeista ja heidän...

Jaa somessa

Uusi albumi soi radikaalisti uutta, vähän lainattua ja paljon sinistä.

Von Hertzen Brothers julkaisee uuden albuminsa Red Alert in the Blue Forest 18. maaliskuuta 2022. Bändi juhlii tuplalevyä laajalla 26. maaliskuuta alkavalla kotimaan kiertueella ja myöhemmin keväällä julkaistavilla Euroopan keikoilla. Levyn ja kiertueen lippujen ennakkomyynti alkaa 15. joulukuuta. Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi bändissä soittavat rumpali Sami Kuoppamäki ja kosketinsoittaja Robert Engstrand.

Tinkimättömästä laadustaan tunnettu Von Hertzen Brothers ylittää uudella albumillaan taiteelliset ja musiikkigenrerajat – ja yllättää, ehkä bändin itsensäkin. Lopputulos on maanläheinen, ilmava ja orgaaninen; puu voittaa raudan. Levy johdattaa tunnelmaan ja tilaan, jonne kuulija huomaa kaipaavansa aina uudelleen.

Mikko von Hertzen avaa albumin taustoja:

”Levy on ikään kuin kolmen artistin yhteinen taidenäyttely, jossa useimpien teosten tarinat sijoittuvat kuvitteelliseen mielemme maisemaan, siniseen metsään. Olemme itse pääosissa ja tarkastelemme muuttuvaa maailmaa omasta perspektiivistämme, koettaen kuitenkin samalla saada otetta aikamme yhteisistä päällevyöryvistä kysymyksistä: Miten saamme maailman takaisin harmonisempaan tilaan? Miten löydämme henkilökohtaisen rauhan kaiken tämän ristiriitaisuuden ja menetyksen keskellä? Kuinka taiteemme saisi oikeutuksen olla merkityksellisellä tavalla osa tätä vallitsevaa kestävän kehityksen suuntaa ja ideologiaa?Nämä kysymykset ja aiheet ovat väistämättä keskiössä uuden levymme teoksissa.”

Red Alert In The Blue Forest

Von Hertzen Brothersin monipuolinen tuotanto on ollut aina määritelmiä pakenevaa, silti bändistä on vuosien saatossa kasvanut yksi Suomen suurimmista ja rakastetuimmista yhtyeistä sekä tunnetuimmista myös ulkomailla. Siinä se on onnistunut olemalla oma itsensä, luottamalla musiikkiinsa, lokerointiyrityksistä huolimatta.

Red Alert in the Blue Forest -tupla-albumi kirkastaa bändin nykyolemuksen. Se maalaa harmonisin värein tarinoita ajastamme, rakkaudesta, luopumisesta, ekoahdistuksesta, ikuisen etsijän tragediasta, kaikin aistein koettavan lämmön ja toivonkin kautta. Levy ottaa myös lempeästi mutta tiukasti kantaa aikamme kyltymättömyyteen, maailman luonnonvarojen ja ihmisen itsensä loppuun palamisen kohtalokkaisiin seurauksiin.

Levyn ensimmäinen seitsemänminuuttinen single, 20-vuotisjuhlakeikoillakin livenä kuultu eeppinen All of a Sudden, You’re Gone julkaistaan tammikuussa 2022.

Lisätietoja: https://www.vonhertzenbrothers.com/

Lähde Kulttuuritoimisto Palovaara & Ruusila Oy

spot_img