Sari Aalto-Setälä Gramexin viestintäjohtajaksi

Aiheeseen liittyvää

Kirjailijaliiton 10 000 euron arvoiset palkinnot jaettu

Kirjailijaliiton tunnustuspalkinto myönnetään kirjailija Maarit Verroselle ja lasten- ja nuortenkirjallisuuden Tirlittan-palkinto kirjailija Harri István Mäelle.

Linnanniemestä tulee Turun ensimmäinen taidekaupunginosa

Taideohjelman laatii julkiseen taiteeseen ja rakennetun ympäristön taidekoordinaatioon erikoistunut konsulttiyhtiö Frei Zimmer.

Boreal Nuance: Northern Crown julkaistaan 20.5.2022 – maailman muuttuessa kappale sai uuden merkityksen

Ajoittain grungehtava mutta aina melodinen jyväskyläläisbändi äänitti kappaleen hyvissä ajoin. 

Säädöt-yhtyeen debyyttisingle tylyttää seksuaaliseen häirintään syyllistyneitä

Punkistakin ammentavan bändin Olkaa tyytyväisii -kappale kertoo seksuaalisesta häirinnästä, jota on kokenut yli puolet alle 35-vuotiaista naisista.

Jaa somessa

Sari Aalto-Setälä aloittaa 10.1.2022 äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö Gramexin viestintäjohtajana. Aalto-Setälä siirtyy Gramexiin viestintätoimisto Kreabin näkemysjohtajan tehtävästä.

”Sari Aalto-Setälä vahvistaa Gramexin viestintäyksikköä rautaisella kokemuksellaan strategisesta konsultoinnista ja viestinnästä”,

Gramexin toimitusjohtaja Ilmo Laevuo sanoo.

Aalto-Setälällä on parinkymmenen vuoden kokemus markkinoinnista ja viestinnästä. Hän on toiminut muun muassa SEK:n viestintätoimiston toimitusjohtajana, viestintäjohtajana SOSTE ry:ssä sekä myös osaomistamassaan start-upissa, kulttuurianalytiikkayhtiö iloomissa, missä hän jatkaa edelleen Gramex-tehtävien ohella.

Sari Aalto-Setälä
Sari Aalto-Setälä aloittaa tammikuussa Gramexin viestintäjohtajana. Kuva: Markus Hyvärinen.

”Liityn Gramexin viestintätiimin innolla,” sanoo Aalto-Setälä. ”Äänitemusiikin rooli on yhteiskunnassa merkittävä: se luo kuuntelijoilleen hyvinvointia, on keskeinen osa taloutta ja yksin Suomessa kymmenien tuhansien tekijöiden ja yrittäjien elinkeino. On valtavan inspiroivaa päästä mukaan mahdollistamaan tätä kaikkea omalla työpanoksella osaavassa työyhteisössä. Tekemistä riittää jatkossakin, kun digitalisaatio eri ilmiöineen muokkaa ja muuttaa sekä musiikin tekijöiden, käyttäjien että alan järjestöjen arkea.”

Gramexin nykyinen viestinnästä, edunvalvonnasta ja sidosryhmäsuhteista vastaava johtaja Lauri Kaira toimii Gramex-tehtäviensä rinnalla luovien alojen yhteisen edunvalvontaverkoston, Luovan työn tekijät ja yrittäjät edunvalvontajohtajana. Kaira keskittyy jatkossa Gramexin ja luovien alojen edunvalvontaan sekä päätoimittamaan Gramexin asiakaslehti Gramexpressiä.

”Korona-aika on osoittanut, että yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen pitää panostaa enemmän”,

sanoo Kaira.

Kaira korostaa, että Sari Aalto-Setälä on mahtava täydennys Gramexin viestintäyksikköön.

”Olemme tehneet Sarin kanssa useita vuosia yhteistyötä Luovan työn tekijät ja yrittäjät – edunvalvontaprojektissa. Arvostan Sarin osaamista ja kokemusta suuresti, ja olen iloinen että saamme hänet mukaan Gramexin tiimiin.”

Lähde Gramex äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö ry

spot_img