Nightwishin Vaasan konsertin artistikattaukseen Klamydia ja Lähiöbotox – aikataulu julki

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Klamydia on yksi Pohjanmaan tunnetuimmista yhtyeistä

Vaasalainen Klamydia on jo vuodesta 1988 asti kuulunut Suomen suosituimpiin punk rock -yhtyeisiin. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat laulaja Vesku Jokinen, kitaristi Jari Helin, basisti Sami Kohtamäki sekä rumpali Pasi Helin.

Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat mm. lähes 13 miljoonaa kertaa Spotifyssa striimannut “Pienen pojan elämää”, yhteiskunnallisesti kantaaottava “Pyyntö” sekä kotiseuturakkautta humoristisella otteella kuvaava “Pohjanmaalla”. Klamydia valittiin myös Radio Suomirockin Vuoden artistiksi marraskuussa 2022.

Vaasa

Lähiöbotox tuo Vaasaan palan Itä-Helsinkiä

Itä-Helsingissä vuonna 2018 perustettu Lähiöbotox herätti yhteiskunnallista keskustelua syksyllä 2020 julkaistulla debyyttialbumillaan ”Rikkinäinen Suomi”. Hevi- ja rap-musiikkia taidokkaasti yhdistelevä yhtye nousi nopeasti suuren yleisön tietoisuuteen, ja heidät noteerattiin mm. kahdella Emma-ehdokkuudella.

Yhtyeeseen kuuluvat Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa), Hanad Hassan (Dosdela), veljekset Harto Haukkaluoma ja Jaakko (Lieminen) Luomanen sekä Lighthouse Projectista tutut Lauri Ojala ja Samuli Peurala. Lähiöbotoxin toinen pitkäsoitto ”Itä-metal” ilmestyi huhtikuussa 2022.

Liput lähes loppuunmyyty – stadionille uusi kävijäennätys

Vaasan Hietalahden Lemonsoft Stadionilla rikotaan tulevana kesänä uusi kävijäennätys. Nightwishin Vaasan stadionkonserttiin on jo tässä vaiheessa myyty yli 9000 lippua, ja esimerkiksi kaikki istumapaikat myytiin loppuun hetkessä. Konsertin kaikista lipputyypeistä on myyty jo 80 prosenttia. Stadionin kokonaiskapasiteetti konsertissa on noin 11 200 kävijää.

Hietalahden stadionin edellinen kävijäennätys on 50 vuoden takaa vuodelta 1972, jolloin jalkapallo-ottelussa oli 6040 kävijää. Konserttikäytössä hallitseva ennätys on vuodelta 2016, jolloin paikan päällä oli noin 6000 kävijää. Nykyisin Lemonsoft Stadionina tunnettu stadion uudistettiin vuonna 2016.

Konsertin liput myynnissä ja aikataulu julki

Nightwishin Vaasan konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä. Konsertti on kokonaisuudessaan K18, jolloin koko stadionalue katsomoineen ja kenttäalueineen on yhtenäistä anniskelualuetta. Poikkeuksena on C1-katsomo, joka on ikärajaton kaikille sallittu katsomo. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan mukaan konserttiin, ja huoltajan tulee olla vähintään 25-vuotias. Huoltaja voi tuoda maksimissaan kaksi ala-ikäistä konserttiin.

Aikataulu

  • 18.00 Lähiöbotox
  • 20.00 Klamydia
  • 22.00 Nightwish

Lähde Nordic Live

spot_img