Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen ohjelma julki!

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Idyllisen Tammerfestin pääkonsertit järjestetään jälleen Pyhäjärven rantamaisemissa aivan Tampereen ydinkeskustassa Ratinanniemessä 20.-22.7.2023.

Tapahtuma kerää yhteensä keskikokoisen kaupungin verran juhlijoita niin Ratinanniemeen kuin alueen klubeille.

kuvituskuva
Kuva: Julius Konttinen

Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen ohjelmaTammerfestin pääareena Ratinanniemessä tarjoaa läpileikkauksen vuoden kiinnostavimpaan kotimaiseen musiikkiin, kun ohjelmistoon on kiinnitetty Suomen tunnetuimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Apulanta, bilejyrä Portion Boys, Sunrise Avenuesta soolouralle siirtynyt Samu Haber, suorapuheisista lyriikoista tunnettu rap-yhtye Gasellit, 2000-luvun suosikkiyhtye ja viime vuonna paluun uudella levyllä tehnyt Scandinavian Music Group, Maradona, Pämppää ja Lähiöunelmii biiseistään tunnettu Teflon Brothers, pop-duo Ida Paul & Kalle Lindroth, juuri Emmoja kahminut BESS ja Minä sydän sinä -hitillä läpilyönyt Frans Harju.

Jo aiemmin julkaistuja festivaalin esiintyjiä ovat VV, Haloo Helsinki!, Arttu Wiskari, Elastinen, Suvi Teräsniska ja Olavi Uusivirta. Tammerfestin päätöspäivään on luvassa vielä kaksi isoa kotimaista kiinnitystä, jotka julkistetaan myöhemmin. 

Festivaali näkyy koko kaupungissa

”Tammerfest on vakiinnuttanut paikkansa paitsi Tampereen myös koko Suomen kesässä. Kaupunki sykkii festaritunnelmaa ja houkuttelee paikalle runsaasti myös alueen ulkopuolisia juhlijoita. On hienoa, että saimme jälleen laajasti eri musiikkigenrejen edustajia ohjelmistoon, ja vastattua laajan yleisön toiveisiin. Vielä jäi vakan alle pari nimeä, jotka julkistetaan kevään ja kesän aikana!”,

kommentoi promoottori Janne Tamminen. 

Tammerfestin ikärajaksi 18 vuotta Tulevana kesänä Tammerfest on aikuisten festivaali, kun koko Ratinanniemen alue noudattaa 18 vuoden ikärajaa.

”Ikärajamuutos sujuvoittaa liikkuvuutta, kun alueen sisällä raja-aitoja voidaan vähentää merkittävästi. Tämä myös lisää viihtyvyyttä. Asiaa selvitettiin kuullen kaikkia osapuolia. Yleisöstä 1% on ollut aiemmin alaikäisiä ja alaikäisten kävijöiden määrä on ollut laskusuunnassa vuosittain. Tapahtuma on jatkossakin kiinnostunut kehittämään kaupunkiohjelmaa kaikenikäisille ja käy tästä aktiivista sisäistä ja ulkoista keskustelua”,

summaa tuotantopäällikkö Jonna Pihkala.

”Tammerfestin lauantain VIP on hetkenä minä hyvänsä loppuunmyyty. Myös muut VIP-liput sekä kaikki festarilipputyypit liikkuvat nyt vilkkaasti. Ostopäätöstä ei kannata sysätä kovin pitkälle, mikäli mielii paikalle”.

Pihkala jatkaa lipunmyynnin osalta.

Tammerfestin kaikki lipputyypit ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. 

OHJELMA

  • Torstai: Apulanta, Gasellit, Teflon Brothers, BESS, Scandinavian Music Group
  • Perjantai: VV, Samu Haber, Elastinen, Portion Boys, Ida Paul & Kalle Lindroth, Frans Harju
  • Lauantai: Haloo Helsinki!, TBA, Arttu Wiskari, TBA, Suvi Teräsniska, Olavi Uusivirta

Ikäraja: K18

Lähde ProPromotion Oy

spot_img