Putkiremontti yllättää iloisesti uudessa lastenkirjassa

Aiheeseen liittyvää

Emotion Visa: Rumpalit

Jatkumona viime viikon visalle, myös rumpalit saavat nyt osansa....

THE MEMBERS: The Sound Of The Suburbs/Working Girl (Anglocentric AGC 100066) 7″ 2023

The Members täytti 45 vuotta, vaikka se oikeammin taisi tapahtua jo pari vuotta sitten ja eka levytyskin on vuodelta 1977, mutta koelevythän tästä tulivatkin jo viime vuonna. Niin, vuosien kunniaksi Angloc. julkaisi sinkkuna bändin suurimmat hitit.

Tuomas Myllylä – Pakanat (2018)

Vuosi on 916 ja nuori Ari Halikko joutuu elämänsä kovimpaan paikkaan, kun kahden suvun välinen riita eskaloituu. Tämän seurauksena Hyypiät murhaavat hänen perheensä ja talokin poltetaan. Ari on lähellä päästä hengestään myös, mutta Olaf Idänmatkaaja haluaa pojan itselleen palkkiona avustaan tuhotöissä.

Emotion Visa: Euroviisut

Jollekin seuraava visa on helppo, toiselle hyvin vaikea. Kokeile...

Emotion Visa: Kitaristit

Skenepisteitä taas jaossa. Testaa alta tietämyksesi kitaristeista ja heidän...

Jaa somessa

Sisarusten Tiina Kristofferssonin ja Vesa-Matti Toivosen kirjoittama Kotia kohti, Listamestari! on Helsingin Etu-Töölöön sijoittuvan hauskan lastenkirjasarjan toinen osa.

Tiina Kristoffersson ja Vesa-matti Toivonen
teos: Kotia kohti, Listamestari!
kirjailijat: Tiina Kristoffersson ja Vesa-Matti Toivonen kuvittaja: Olga Pärn
ISBN: 9789523044524 kustantaja: Avain
sivuja: 124 ilmestymispäivä: 17.2.2023

Kirjan sankarin, Eliaksen, elämä mullistuu perheen muuttaessa putkiremonttia pakoon. Muutto tuo kuitenkin mukanaan yllätykset: uuden ystävän ja suuren seikkailun.

Maailman tylsin hiihtoloma tiedossa! Kaverit matkustavat lomalle kuka minnekin, mutta Eliaksella ja äidillä ei ole lomasuunnitelmia.

Kirjailijat
Tiina Kristoffersson & Vesa-Matti Toivonen

Äiti on vuokrannut lähellä sijaitsevasta opiskelija-asuntolasta huoneen, jonne perheen pitää nyt muuttaa. Muuttoa tehdessään Elias ja äiti törmäävät Petteriin, jolla ei ole omaa kotia.

Neuvokas Elias saa idean, josta hyötyisivät kaikki. Hommat eivät kuitenkaan mene aivan putkeen ja ennen kuin Elias huomaakaan, hänet on tempaistu mukaan vaaralliseen pelastusoperaatioon.

Tiina Kristoffersson ja Vesa-Matti Toivonen ovat sisaruksia. Heidän kirjoittamansa Listamestari-sarjan ensimmäinen romaani Varo viruksia, Listamestari (Avain) ilmestyi syksyllä 2022.

Kristoffersson työskentelee kansainvälisessä kirjamaailmassa agenttina. Toivonen on kirjoittanut aiemmin jo useita lastenromaaneja. Virolainen Olga Pärn on useasti palkittu kuvittaja. 

Lähde Avain

spot_img