Putkiremontti yllättää iloisesti uudessa lastenkirjassa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 19/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Kesälistan kirjavinkit nuorille lukijoille

Kariston tuoreet julkaisut vievät koululaiset kesällä jännittävien tarinoiden pariin.

Hardwell ja muita suurnimiä lisätty Ruisrockin ohjelmistoon

Elektronisen musiikin tähti Hardwell on yksi Ruisrockin pääesiintyjistä, ja festivaali juhlistaa monipuolista ohjelmistoaan heinäkuussa 2024.

Brittitrion The Tiger Lillies poikkeuksellinen esitys Edgar Allan Poen teoksista Suomessa

Maailmankuulu The Tiger Lillies saapuu Suomeen tuoden ainutkertaisen Edgar Allan Poen maailmaan sukeltavan esityksensä Savoy-teatteriin.

Taideyliopiston eurovaalitavoitteet korostavat taiteen merkitystä

Taideyliopisto haluaa nostaa taiteen asemaa Euroopan menestyksen tukipilarina ja vaatii taiteen rahoituksen parantamista.

Jaa somessa

Sisarusten Tiina Kristofferssonin ja Vesa-Matti Toivosen kirjoittama Kotia kohti, Listamestari! on Helsingin Etu-Töölöön sijoittuvan hauskan lastenkirjasarjan toinen osa.

Tiina Kristoffersson ja Vesa-matti Toivonen
teos: Kotia kohti, Listamestari!
kirjailijat: Tiina Kristoffersson ja Vesa-Matti Toivonen kuvittaja: Olga Pärn
ISBN: 9789523044524 kustantaja: Avain
sivuja: 124 ilmestymispäivä: 17.2.2023

Kirjan sankarin, Eliaksen, elämä mullistuu perheen muuttaessa putkiremonttia pakoon. Muutto tuo kuitenkin mukanaan yllätykset: uuden ystävän ja suuren seikkailun.

Maailman tylsin hiihtoloma tiedossa! Kaverit matkustavat lomalle kuka minnekin, mutta Eliaksella ja äidillä ei ole lomasuunnitelmia.

Kirjailijat
Tiina Kristoffersson & Vesa-Matti Toivonen

Äiti on vuokrannut lähellä sijaitsevasta opiskelija-asuntolasta huoneen, jonne perheen pitää nyt muuttaa. Muuttoa tehdessään Elias ja äiti törmäävät Petteriin, jolla ei ole omaa kotia.

Neuvokas Elias saa idean, josta hyötyisivät kaikki. Hommat eivät kuitenkaan mene aivan putkeen ja ennen kuin Elias huomaakaan, hänet on tempaistu mukaan vaaralliseen pelastusoperaatioon.

Tiina Kristoffersson ja Vesa-Matti Toivonen ovat sisaruksia. Heidän kirjoittamansa Listamestari-sarjan ensimmäinen romaani Varo viruksia, Listamestari (Avain) ilmestyi syksyllä 2022.

Kristoffersson työskentelee kansainvälisessä kirjamaailmassa agenttina. Toivonen on kirjoittanut aiemmin jo useita lastenromaaneja. Virolainen Olga Pärn on useasti palkittu kuvittaja. 

Lähde Avain

spot_img