Tuolta palannut Velvetcut julkaisi singlen Perfect American

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Yli vuosikymmenen tauolta palannut Velvetcut on julkaissut singlen Perfect American, joka on toinen näyte myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta albumilta. Yhtye palaa myös keikkalavoille ja esittelee vahvasti 90-luvun grungeaalloilla lainehtivan albumin materiaalia Helsingin On The Rocksissa 22. toukokuuta.

Vuosituhannen alussa perustettu Velvetcut ehti julkaista kolme albumia vuosina 2006-2012 ennen pitkää taukoaan. Musiikilliselle kartalle paluun yhtye on tehnyt koukkaamalla Seattlen kautta. Tulevan albumin kappaleiden punainen lanka koostuu luomusta soundista, raa’asta energiasta ja tarttuvista melodioista. Perfect American luottaa hiljaisiin säkeisiin ja voimakkaisiin kertosäkeisiin ripauksella punk-asennetta.

Katso Perfect American -video alta

Velvetcut – Perfect American

Velvetcut:
Tomi Asuintupa – laulu, basso
Topi Wiio – kitara
Vesa-Ville Välimäki – rummut

spot_img