Espoon Nelli löytää uuden kodin Sellon sydämestä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Espoon rakastettu veistos Nelli muuttaa uuteen kotiin Kauppakeskus Selloon, taidetta ja yhteisöllisyyttä juhlistavassa tapahtumassa.

Veistos Nelli, jonka on suunnitellut taiteilija Kerttu Horila, siirtyy Kauppakeskus Selloon, Viaporintorille. Nelli on lahja 50-vuotiaalle Espoolle ja sen sijainti muuttuu säännöllisesti osana julkista taidetta.

Veistoksen siirtää Espoon vammaisneuvosto, joka painottaa esteettömyyttä ja alueen palveluita teoksen sijainnin valinnassa. Nelliä juhlitaan uudella paikalla Leppävaarankadulla, Sellon kirjaston edustalla.

Juhlapäivään, 1.6.2024, sisältyy musiikkiesityksiä ja puheita. Espoon vanhusneuvosto saa kunnian päättää Nellin tulevasta sijainnista.

Lähde EMMA – Espoo Museum of Modern Art

spot_img