Tick, Tick… Boom! -musikaali hehkuu opiskelijavoimin

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston lavalle nuoren säveltäjän elämänkriisin ja rockmusiikin sävelin.

Yhdysvaltalaisen Jonathan Larsonin klassikkomusikaali Tick, Tick… Boom! saapuu Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan toukokuun lopulla. Musikaalin ohjaajana toimivan Jermo Grundströmin mielestä on tärkeää, että opiskelijoiden oma luovuus pääsee esiin. Koreografi Jyri Numminen luonnehtiakin teosta musikaalien esi-isäksi.

Työryhmä hakee musikaalilleen uutta näkökulmaa yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Numminen huomauttaa, että Larson loi polun nykymusikaalin suuntaan kyseisellä teoksellaan.

Musikaalin keskiössä on nuori säveltäjä Jon sekä hänen ystävänsä, jotka käyvät läpi elämänsä kriisejä. Larsonin rockmusiikki luo tarinaan omaleimaisen rytmin.

Numminen mainitsee, että musikaalien kehitys on hidasta, mutta tärkeää. Esiintyjäkaarti koostuu lahjakkaista opiskelijoista, ja musikaalin ensi-ilta on Musiikkitalossa 27. toukokuuta.

Lähde Liisa Kontunen

spot_img