SEHR SCHNELL: Satu (STUPIDO 402) digi 2022

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Satu

Eka single helmikuussa ilmestyvältä pitkäsoitolta Kotka lentää perjantaina. Oikeastaan ekaa uutta SS:ää sitten vuoden 1979, koska viime EP, vaikkakin äänitettiin 2016, oli koottu 70-luvulla tehdyistä biiseistä.

Tämä ei oikeastaan kuulosta lainkaan vanhalta Sehr Schnelliltä ja miksi pitäisikään. Jotenkin unenomainen kappale, josta jostain kumman syystä tulee mieleen jopa kevyempi Kotiteollisuus. Laulua mietin kanssa, ketäs tästä tulee mieleen?

No Stressihän se, johon on tarttunut melankolisuutta, toki niissä ennenkin oli, mutta kappaleet olivat sen verran erilaisia, ettei moiseen kiinnittänyt kauheasti huomiota.

Tässä ei oikein tapahdu juuri mitään, mutta kummasti kuitenkin huomaan kuuntelevani sitä uudestaan ja uudestaan. On kuulemma tehty 2016 ja on jonkinlainen erolaulu. Soittotaidosta ei varmaan kukaan enää ala vittuilemaan. No lyhyestä tarina jonkinmoinen, LP tulee olemaan mielenkiintoinen.

-V. Vahtera

spot_img