SEHR SCHNELL: Satu (STUPIDO 402) digi 2022

Aiheeseen liittyvää

Kirottua: Sukellus Korkeajännityksen maailmaan

Eräitä suosikkejani ovat aina olleet toiseen maailmansotaan liittyvät sarjakuvat, joiden juonikuviot siirtyivät aikoinaan hiekkalaatikolle kavereiden ja muovisotilaiden näyteltäviksi.

Anders Fager: Pohjoiset kultit – Kauhukertomuksia

Anders Fagerin esikoisteos on hyytävällä tavalla riemukas kauhukokoelma.

Arvostelussa Tapani Rinne & Juha Mäki-Patola: Open

Kappaleet ovat harmonisia kudelmia ja äänimaisemia, jotka huokuvat rauhallisuutta, vaikka kasvavatkin välillä voimakkaisiin tuntemuksiin.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Jaa somessa

Satu

Eka single helmikuussa ilmestyvältä pitkäsoitolta Kotka lentää perjantaina. Oikeastaan ekaa uutta SS:ää sitten vuoden 1979, koska viime EP, vaikkakin äänitettiin 2016, oli koottu 70-luvulla tehdyistä biiseistä.

Tämä ei oikeastaan kuulosta lainkaan vanhalta Sehr Schnelliltä ja miksi pitäisikään. Jotenkin unenomainen kappale, josta jostain kumman syystä tulee mieleen jopa kevyempi Kotiteollisuus. Laulua mietin kanssa, ketäs tästä tulee mieleen?

No Stressihän se, johon on tarttunut melankolisuutta, toki niissä ennenkin oli, mutta kappaleet olivat sen verran erilaisia, ettei moiseen kiinnittänyt kauheasti huomiota.

Tässä ei oikein tapahdu juuri mitään, mutta kummasti kuitenkin huomaan kuuntelevani sitä uudestaan ja uudestaan. On kuulemma tehty 2016 ja on jonkinlainen erolaulu. Soittotaidosta ei varmaan kukaan enää ala vittuilemaan. No lyhyestä tarina jonkinmoinen, LP tulee olemaan mielenkiintoinen.

-V. Vahtera

spot_img