Vili Mustalampi julkaisee 25.11. singlen Minä elän nyt

Aiheeseen liittyvää

Ystävyyden ja vihan sävyttämä lapsuus 1930-luvun Italiassa – Beatrice Salvionin läpimurtoromaani

Beatrice Salvionin 'En pelkää mitään' tuulettaa ystävyyden ja vihan teemoja fasistisessa Italiassa.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Olli Lehtisen uusi kirja "Auta kaveria keskustellen" on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Jaa somessa

Vili Mustalampi julkaisee perjantaina 25.11. kahden ihmisen jakamasta hetkestä kertovan balladin Minä elän nyt. Kappaleen on tuottanut kuubalainen Victor Azael, joka ehdotti yhteistyötä kuultuaan Mustalammen musiikkia.

Monissa tarinoissa päähenkilö taittaa matkaa vähintäänkin kuvainnollisesti. Kun matka on ohi, jotain on muuttunut. Myös Mustalammen tuoreessa singlessä noustaan junaan, missä hetki tiivistyy äärimmilleen.

Minä elän nyt

”Laulu ammentaa todellisesta kokemuksestani. Kyseisestä junamatkasta on jo kauan, mutta muistan tunteen elävästi. En edes halunnut tietää, mihin tai kenen luo matkakumppanini oli matkalla. Hetki oli täydellinen juuri sellaisenaan”,

Mustalampi kertoo. 

Ennen kaikkea kappale muistuttaa hetkessä elämisen tärkeydestä; siitä, että elämä tapahtuu tässä ja nyt. 

”Hektisessä elämässä unohdamme helposti, että jokainen kiirehditty hetki on osa ainutlaatuista elämäämme. Rakastan junassa matkustamista, koska se pakottaa pysähtymään matkanteon ja oman itsen äärelle. On rauhoittavaa istua paikallaan ja katsella maisemia samalla kuin etenee hyvää vauhtia”,

Mustalampi luonnehtii.

Mustalammen musiikissa suomalainen mielenmaisema ja Karibian elämää pulppuavat rytmit yhdistyvät omaperäisellä tavalla. Jo teinivuosistaan lähtien perinteisempää latinomusiikkia eri kokoonpanoissa soittaneen Mustalammen sooloprojekti käynnistyi syksyllä 2017.

Sen jälkeen Mustalampi on julkaissut kahdeksan singleä ja yhden täyspitkän albumin, ja hänen suomenkielistä lattari-iskelmäänsä on kuultu lukemattomilla keikoilla ympäri Suomea.

Lähde Urban Essence

spot_img