Kitaraopettajaa etsimässä – Jakso 5 – Kitaraveljet

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

”Kitaratunnilla tuli hyvä yleiskatsaus soittotekniikoihin. Erityinen maininta täytyy antaa tekniikkaosion ylöspäinpikkausvinkille.”

Metallimusiikissa on enemmän alalajeja, kuin monessa muussa musiikin lajissa yhteensä. Soittotekniikat eivät siinä kuitenkaan yleensä ole genre-riippuvaisia.

Kitaransoittoa metalligenreissä yhdistää voimakkaasti särötetty soundi, matala vire, soittoon soveltuva kitara ja oikeanlaiset soittotekniikat. Tällä kertaa tavoitteena onkin käydä läpi tärkeimpiä kitaransoittotekniikoita metallimusiikissa ja niihin meidät johdattaa Kitaraveljet Paraisilla.

Kitaratunnilla tuli hyvä yleiskatsaus soittotekniikoihin. Erityinen maininta täytyy antaa tekniikkaosion ylöspäinpikkausvinkille, jonka Ilkka mainitsi. Kyse siis oli pikkausliikkeen aloittamisesta ylöspäin harjoiteltaessa tai jopa soittamalla pelkästään ylöspäin pikaten ajoittain.

Tähän jaksoon päättyy soitonopettajan etsintä toistaiseksi. Kiitokset kaikille mukana olleille opettajille ja etsintää seuranneille!

Kaikki jaksot löydät kauden pääsivulta.

– K. Kallio

spot_img