Pihlajalinnan liikuntakeskusbrändi Forever rantautuu Hyvinkäälle

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Pihlajalinna-konserniin kuuluva Forever-kuntoklubiketju vahvistaa toimipisteverkostoaan avaamalla 16.1.2023 uuden LITE-kuntosalin Hyvinkään Sveitsiin.

Uudistetut tilat, markkinoiden parhaat välineet sekä asiakkaiden arvostama konsepti takaavat niin hotellin asiakkaille kuin paikallisille asukkaillekin mahdollisuuden harjoitella erittäin kustannustehokkaasti korkealaatuisissa puitteissa.

Pihlajalinna

Valtakunnallinen Forever-kuntoklubiketju rantautuu Hyvinkäälle avaamalla tammikuussa 2023 Forever LITE -kuntosalin Hotelli Sveitsin yhteyteen. Foreverin ammattilaisten kehittämä LITE-kuntosalikonsepti mahdollistaa treenaamisen itsenäisesti, tehokkaasti ja turvallisesti silloin, kun asiakas haluaa. Kuntosali on avoinna vuorokauden ja vuoden ympäri.

Forever uudisti Hotelli Sveitsin yhteydessä vuosia toimineen kuntosalin tilat vastaamaan tämän päivän tarpeita ja palvelemaan monen tasoisia treenaajia. 800 neliömetrin harjoitustilat pitävät sisällään modernit ja laadukkaat tilat lämmittelylle, kuntosaliharjoittelulle, toiminnalliseen treenaamiseen, core-harjoituksiin sekä venyttelyyn.

Sali on varustettu markkinoiden laadukkaimmilla Technogymin-kuntosalilaitteilla, jotka ovat tunnettuja turvallisuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Jokaisesta laitteesta löytyvät myös ohjeet liikkeiden suorittamiselle.

Forever Hyvinkää Sveitsin kuntosali sijaitsee keskustan tuntumassa monipuolisten kuntoilu- ja virkistyspalveluiden sekä -maastojen ympäröimänä. Se on helposti saavutettavissa myös julkisin kulkuvälinein.

”Hyvinkään Sveitsi omaa pitkät perinteet kuntoilun kehtona ja onkin loistava paikka LITE-konseptimme uudelle tulokkaalle. Tuomme Hyvinkäälle monipuolisen kattauksen markkinoiden laadukkaimpia kuntosalilaitteita ja -välineitä. Aloitamme ympärivuorokautisesti käytettävissä olevalla itseasiointikonseptilla, mutta olemme valmiuksissa tuottamaan Hyvinkäälle myös fysioterapian ja yksilövalmennuksen asiantuntijapalveluita, mikäli asiakastarpeita ammattilaisten palveluille ilmaantuu”,

kertoo Foreverin LITE-liiketoiminnasta vastaava johtaja Minna Pulkkinen.


”Forever-kuntoklubiketju on kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut alan suunnannäyttäjänä ja tarjonnut kaikentasoisille liikkujille parhaat mahdolliset tilat ja välineet harjoitteluun. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että voimme vastata asiakastoiveisiin ja vahvistaa toimipisteverkostoamme Uudellamaalla. Hyvinkää on ollut jo pidempään kartallamme, ja etsimme jatkuvasti uusia kokonaisuuteemme sopivia sijainteja lisää”,

kertoo Pihlajalinna Foreverin toimitusjohtaja Timo Aheristo.

 
Forever on yhdessä Pihlajalinna-konsernin kanssa kasvanut kuntosaliketjusta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluntuottajaksi. Yrityksen tavoitteena on tarjota liikunnan ja terveydenhoidon ennennäkemättömällä tavalla yhdistävän toimintamallin palveluita kattaen jatkossa kaikki maakunnat ja hyvinvointialueet.

Forever Pihlajalinna liikuntakeskukset palvelevat kuluttajia, julkista sektoria sekä yritysasiakkaita monipuolisin liikuntapalveluin 19 toimipisteessä Suomessa. Osa liikuntakeskuksista on LITE-konseptin itseasiointipaikkoja joko ilman tai osittaisten asiantuntijapalveluiden kera, osa täyden palvelun Premium -kuntokeskuksia fysio- ja valmennustiimeineen.

Lähde Forever Pihlajalinna

spot_img