I love me -messuilla on esillä kauneuden kaikki puolet

Aiheeseen liittyvää

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

Hate Forest – Innermost

Innermost (2022) on Hate Forestin kuudes täysimittainen albumi. Tämä ukrainalainen kulttiyhtye käytännössä koostuu Roman Saenkosta, joka on paremmin tunnettu samasta maasta kotoisin olevasta Drudkhista.

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

Petymys – Alasti EP

Petymys, tuo Helsinkiläinen kylmässä kolkossa kellarissa loisteputkien valossa äänekkäästi...

Shari Lapena sukeltaa perhedynamiikan kierouksiin

Yhdellä New Yorkin kalleimmista asuinalueista asuvat Fred ja Sheila Merton murhataan raa'asti kolmen aikuisen lapsensa kanssa syömänsä pääsiäisaterian jälkeen. Heidän lapsensa ovat tapauksesta syvästi järkyttyneitä – vai ovatko?

Jaa somessa

Kauneuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma I love me esittelee kauneudenhoidon uutuudet ja trendit. I love me Helsingin Messukeskuksessa 21.-23.10.2022.

Kauneudenhoidon ja kosmetiikan trendeissä on nyt vaihtelua. Kuluttajia kiinnostavat nyt niin luonnonkosmetiikka, korealainen kosmetiikka kuin esteettiset hoidotkin.

Messut
I love me -messut vuonna 2019. Kuvaaja: Risto Wuolle

Esteettisten hoitojen kysyntä kasvussa – messuilla rikotaan myyttejä

Erilaiset esteettiset hoidot kasvattavat suosiotaan jatkuvasti kaiken ikäisten keskuudessa. Nordic MedSpan terveydenhoitaja Anna-Sofia Waltarin ja erikoislääkäri Sami Lehtisen puheenvuoroissa muun muassa rikotaan myyttejä esteettisistä hoidoista ja kuullaan asiakkaiden kokemuksia. 

Esteettiset hoidot kasvattavat suosiotaan, mutta tyypillisesti asiakkaat harkitsevat usein pitkään hoitoihin hakeutumista ja valitsevat hoidon tekijät tarkkaan. 

”Korona-aikana monet asiakkaistamme käyttivät lomamatkoihin tarkoitetut rahat itseensä ja hakivat näin piristystä arkeen. Esteettisten hoitojen kysyntä on kasvanut varmasti myös siksi, koska asiakkaat ovat huomanneet, että pistoshoitojen tulokset voivat olla tehokkaita ja samalla luonnollisia ”,

kertoo Waltari.

Waltarin mukaan esteettiset hoidot kiinnostavat yhä enenevissä määrin myös miehiä, mutta tyypillinen asiakas on edelleen nainen.

”Esteettisiin hoitoihin hakeutuvat asiakkaat ovat useimmiten 25-50 -vuotiaita naisia, jotka toivovat hoidoilta luonnollisia tuloksia. Nuoremmat asiakkaat haluavat korostaa kauniita kasvonpiirteitään ja ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia, kun taas vanhemmat asiakkaat toivovat iän tuomien muutosten hienovaraista korjaamista”,

sanoo Waltari.

Waltarin ja Lehtisen puheenvuorot Forum-lavalla.

Sinustako esteettisen lääketieteen ammattilainen 21.10. klo 14, ”Botoxia huuliin” – murretaan myytit esteettistä hoidoista 22.10. klo 13.30 ja Let’stalk – asiakkaat kertovat pistoshoidoista 23.10. klo 11.

Kauneuden trendejä luonnonkosmetiikasta korealaiseen kosmetiikkaan ja takaisin 
I loveme:ssa tutustutaan kauneuden trendeihin ja kiinnostaviin tuotteisiin. Mukana on niin korealaista kosmetiikkaa esitteleviä yrityksiä ja toimijoita kuin luonnonkosmetiikkaa, joka on kävijöiden keskuudessa suosittua. 

”Luonnonkosmetiikan suosio perustuu siihen, että tuotteissa käytetään alusta loppuun laadukkaita luonnon raaka-aineita jatuotteissa vältetään ”turhia” ainesosia. Luonnonkosmetiikan valmistuksessa otetaan lähtökohtaisesti huomioon niin ihon ja mielen kuin ympäristönkin hyvinvointi”,

sanoo Vihreän ilon kouluttaja ja yrittäjä Virpi Hirvensalo. 

Tuotteen pohja voi esimerkiksi koostua laadukkaasta kasviöljystä tai hydrolaatista, jotka jo itsessään hoitavat ihoa.

”Tuoksuina käytetään eteerisiä öljyjä, joilla on myös ihoa hoitavia vaikutuksia, ja väriä voidaan saada vaikkapa marjajauheesta. Meidän pohjoisen luonnon puut, villiyrtit, marjat, sienet, käävät ja levättuottavat karuissa ilmasto-oloissa tehokkaita aktiiviaineita vaikkapa uutteina tai jauheina luonnonkosmetiikkatuotteisiin”,

kertoo Hirvensalo. 

Luonnonkosmetiikan raaka-aineena voidaan käyttää mm.pihkaa, koivun mahlaa, nokkosta ja ruokasieniä, kuten kanttarellia.

Virpi Hirvensalon puheenvuoro Luonnon raaka-aineista hellävaraisen tehokasta kosmetiikkaa Forum-lavalla 21.01. klo 12.30. Vihreän ilon ja NaturebyAmpun työpajoissa pääsee itse tekemään luonnonkosmetiikkatuotteita. 
Kauneuden ohjelmatärpit: 

Helsinki Make-up Contest 2022 – ohjelmaa kilpailualueella 

• Luonnon raaka-aineista hellävaraisen tehokasta kosmetiikkaa. 21.10. klo 12.30 Forum 
• Kauneustoimittajat palkitsevat: Kauneuspilkut ja Hyvä Viestijä -tunnustus. 21.10. klo 16 Forum 
• Luonkos, palkitun luonnonkosmetiikkayrityksen tarina.21.10. klo 16.30 Forum 
• Miten hoitaa ihoa jos se on montaa ihotyyppiä? 21.10. klo 17 Forum 
• Demo on Stage by Einat Dan. 22.10. klo 11 Forum 

• “Botoxia huuliin” – murretaan myytit esteettisistä hoidoista. 22.10. klo 13.30. Forum 
• Murskatut etanat ja viisi muuta korealaisen kosmetiikan myyttiä. 22.10. klo 15 Forum 
• Tulevaisuuden trendit kosmetiikassa – metsämikrobit ihonhoidossa. 22.10. klo 15.30 Forum 
• Älykästä hiustenmuotoilua. 23.10. klo 15.30 Forum 
Luonnonkosmetiikan työpajat  
21.–22.10. klo 15.30 ja 16.30, 23.10. klo 15.30. Ilmoittautuminen NaturebyAmpun ja Vihreän ilon osastolla 7e148. 
 
I love me on tyylin, hyvinvoinnin ja kauneuden tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 21.–23.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma I love me esittelee tulevan kauden tyylit ja trendit sekä kauneuden, liikunnan ja terveydenhoidon uusimmat tuotteet ja palvelut. I love me on kolme päivää ohjelmaa ja inspiraatiota kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.

Lähde Messukeskus

spot_img