Jouluradio.fi keräsi ennätysmäärän uusia käyttäjiä – nyt alkaa 20. juhlavuosi

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Jouluradio on seurakuntien yhteinen joulumusiikkimedia, joka kuuluu Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Jouluradio kuului suomalaisten jouluun myös vuonna 2021. Jouluradion verkkosivuilla uusien käyttäjien määrä kasvoi 10 prosenttia viime kaudesta ja kaikkien käyttäjien määrä lähes saman verran edelliseen kauteen verrattuna. Jouluradiota kuunneltiin 175 maassa. Jo toinen poikkeusajan joulu innoitti Jouluradiota palaamaan ajassa taaksepäin modernilla otteella. Jouluradiossa soi kaikkien aikojen joulumusiikki. Tänä vuonna Jouluradio juhlistaa 20. tuotantokauttaan.

Vuoden 2021 teemat retro ja nostalgia siivittivät kuuntelijat lapsuuden jouluihin. Kiittävää palautetta satoi Katri Helenan Hoosianna-sovituksesta ja Muistojen joulu -ohjelmakonseptista, joka toteutettiin monikanavaisena mediatuotteena Jouluradion pääkanavalla ja Instagramissa.

Jouluradion tekijät
Jouluradion henkilökunta Kuva: Jani Laukkanen

”Jouluradion tämän vuoden musiikkikattauksessa painotettiin joulumusiikkiin liittyviä muistoja ja menneiden vuosikymmenien joululauluaarteita. Muistojen joululauluja etsittiin yhdessä kuulijoiden kanssa ja heidän toiveitaan toteutettiin viikoittain”,

sanoo musiikkipäällikkö Aura Neuvonen.

Neuvosen mukaan myös uudelle joulumusiikille jäi tilaa. Kaikista musiikkigenreistä, niin kotimaasta kuin muualtakin, riitti tarjontaa kymmenelle kanavalle. Uuden joulumusiikin esiin tuominen oli tänäkin vuonna Jouluradion kunnia-asia joulumusiikin pää-äänenkannattajana.

”Jouluradio on ainoa laatuaan. Jaksan hämmästyä siitä, miten moniulotteinen asia joulumusiikki on ja miten moneen se taipuu. Sain tänäkin vuonna inspiroitua Jouluradion työyhteisöstä ja -tehtävistä, jotka haastavat juuri oikealla tavalla”,

sanoo toista vuotta musiikkitoimittajana toimiva Reetta Isomäki innostuneena.

Juhlavuotta värittävät glitter ja kiitollisuus

”Jouluradion juhlavuoden 2022 inspiraationa toimii slogan ”Meidän Jouluradio 20”. On tarvittu 19 tuotantokautta pitkä kiitorata nostaaksemme Jouluradion tähän asemaan brändinä ja joulumusiikin puolestapuhujana. Nyt juhlavuotena nautimme saavutuksesta kaikilla terveysturvallisilla aisteilla ja teemme kaikkemme, että ilo tarttuu”,

kertoo toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne.

Jouluradion muorinakin tunnettu toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne jättää tehtävänsä toimituspäällikkönä juhlavuoden jälkeen.

”On aika uusille tuulille ja tekijöille. Olen kuitenkin into piukeana luotsaamassa 20. tuotantokautemme arvoiseensa maaliin ennen sitä”,

virnistää 19 vuotta Jouluradiota tehnyt Jouluradion muori, Riitta Kalliorinne.

Jouluradion muori eli toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne ja tuottaja-toimittaja Katri Saarela kertovat Jouluradion menneestä kaudesta ja tulevasta juhlavuodesta IG-livessä 28.1. klo 13. Livelähetystä voi seurata @jouluradion_muori -tililtä.

Jouluradio vierailee retroilupäissään Haagan seurakunnassa

Jouluradio on seurakuntien yhteinen joulumusiikkimedia, joka kuuluu Kirkko ja kaupunki -mediaan. Jouluradiolla on 27 FM-taajuutta ja Jouluradio.fi -sivustolla soi 10 eri tyylisuunnan joulumusiikin kanavaa. Jouluradion kausi päättyi 6.1., mutta pääkanava soi netissä ympäri vuoden.

Lähde Kirkko Helsingissä

spot_img