Seppo Välinen jatkaa Vaasan kaupunginteatterin teatterinjohtajana

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Vaasan kulttuuri- ja liikuntalautakunta on kokouksessaan 27.1.2022 päättänyt yksimielisesti käyttää teatterinjohtajan sopimuksessa olevat kaksi optiovuotta 1.11.2022 lukien. Seppo Välinen jatkaa teatterinjohtajana Vaasan kaupunginteatterissa.

”Välisen toimintakaudesta on kulunut noin 1,5 vuotta pandemia-ajan poikkeusolosuhteissa. Haasteiden keskellä hän on pystynyt luomaan Vaasan kaupunginteatterille laadukasta ohjelmistoa. Välisellä on selvä visio teatteritoiminnan kehittämisestä ja hän tekee toiminnallaan Vaasan kaupunginteatteria tunnetuksi koko maassa. Toivon, että tulevat vuodet mahdollistavat normaalin toiminnan Vaasan kaupunginteatterissa. Olen iloinen saadessani jatkaa yhteistyötä Seppo Välisen kanssa”,

toteaa sivistystoimen johtaja Christina Knookala.
Seppo Välinen
Seppo Välinen jatkaa seuraavat kaksi vuotta Vaasan kaupunginteatterin teatterinjohtajana. Kuva: Linus Lindholm

”Olen johtanut Vaasan kaupunginteatteria historiallisesti ajassa, jolloin teatteria on tehty täysin uusilla toimintamalleilla pandemian suljettua meiltä ovet. Olen äärimmäisen iloinen saadessani työskennellä jatkossakin Vaasan kaupunginteatterissa ja Vaasan kaupungin vahvassa sivistystoimessa sekä kehittää näin kaupunkimme taidetta. Tuntuu hyvältä jatkaa työtä teatterimme vahvan ammattitiimin kanssa ja luoda katsojillemme puhuttelevaa teatteritaidetta. Nautin jokaisesta työpäivästä tässä maamme parhaassa teatterissa!”

iloitsee teatterijohtaja Seppo Välinen.

Teatteritaiteen maisteri Seppo Välinen valittiin kulttuuri- ja liikuntalautakunnan toimesta määräaikaiseen (3 vuotta + 2 optiovuotta) teatterinjohtajan virkaan 1.11.2019 lukien.

Vaasan kaupunginteatterin tehtävänä on tuottaa taiteellisesti korkeatasoisia ja monipuolisia teatteriesityksiä, jotka herättävät katsojissa elämyksiä ja kiinnostusta teatteria kohtaan.

Teatterin toimintaa ohjaa työ ammattiteatterina ja taidelaitoksena. Teatterinjohtaja toimii teatterin tulosaluejohtajana ja vastaa teatterin ohjelmistosuunnittelusta, sekä teatterin resurssien käytöstä.

Teatterinjohtajan keskeisiä tehtäviä ovat ohjelmistosuunnittelun ja taiteelliseen työhön osallistumisen lisäksi teatterin toiminnallisen tason ylläpitäminen ja toiminnan kehittäminen.

Lähde Vaasan kaupunginteatteri

spot_img