Koria täti -oopperan kiertue käynnistyy ensi syksynä Helsingin Musiikkitalosta

Aiheeseen liittyvää

Antti Auvisesta Teoston hallituksen uusi puheenjohtaja

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen.

Linnanniemestä tulee Turun ensimmäinen taidekaupunginosa

Taideohjelman laatii julkiseen taiteeseen ja rakennetun ympäristön taidekoordinaatioon erikoistunut konsulttiyhtiö Frei Zimmer.

Kirjailijaliiton 10 000 euron arvoiset palkinnot jaettu

Kirjailijaliiton tunnustuspalkinto myönnetään kirjailija Maarit Verroselle ja lasten- ja nuortenkirjallisuuden Tirlittan-palkinto kirjailija Harri István Mäelle.

Tietokirja kertoo herkullisia tarinoita huijauksista ja bluffeista

Turhamaisuus ja oman edun tavoittelu houkuttelevat huijauksiin, mutta joskus hämäyksillä pelastetaan jopa ihmishenkiä. Hyvää tarkoittavakin voi joutua petoskierteen pyörteisiin.

Säädöt-yhtyeen debyyttisingle tylyttää seksuaaliseen häirintään syyllistyneitä

Punkistakin ammentavan bändin Olkaa tyytyväisii -kappale kertoo seksuaalisesta häirinnästä, jota on kokenut yli puolet alle 35-vuotiaista naisista.

Jaa somessa

Turun kaupunginteatterissa joulukuussa 2021 menestyksekkään ensi-iltansa saanut Saaristo-oopperan kamarioopperatuotanto Koria täti nähdään ensi syksynä kiertueella aina Helsingistä Kuusamoon.

Suurta kiinnostusta herättäneelle Koria täti -kamarioopperalle on tähän mennessä vahvistettu kahdeksan lisäesitystä kuudella eri paikkakunnalla. Kiertue käynnistyy Helsingin Musiikkitalon Sonore-salista, jossa teosta esitetään kahtena iltana 22.9. ja 24.9. Tämän jälkeen vuorossa ovat Oulu, Kuusamo, Turku, Hämeenlinna ja Tampere. Esityspaikat ja ajankohdat on listattu alla:

  • Helsingin Musiikkitalo, Sonore-Sali, to 22.9. klo 19 ja la 24.9. klo 19
  • Oulun kaupunginteatteri, Piki-Sali, la 1.10. klo 19 
  • Kuusamon Kuusamo-talo su 2.10. klo 18
  • Turun kaupunginteatteri 19.10. klo 18.30
  • Hämeenlinnan Verkatehdas, Verstas-näyttämö to 27.10. klo 18.30 ja pe 28.10. klo 18.30
  • Tampere-talo, Pieni sali la 26.11.

Lipunmyynti Helsingin Musiikkitalon esityksiin käynnistyy 21.4.2022. Muiden esityspaikkojen lipunmyynti käynnistyy kunkin esityspaikan oman kausiohjelman julkistuksen myötä. 

Koria täti -kamariooppera

Koria tädin ylistäviä arvioita keränneen monologioopperan libreton on kirjoittanut palkittu, kolme kertaa Finlandia-palkintoehdokkaanakin ollut kirjailija Tommi Kinnunen. Sävellys on toistakymmentä oopperaa säveltäneen Olli Kortekankaan käsialaa. Pääosassa nähdään ja kuullaan Saaristo-oopperan johtajaa, sopraano Päivi Nisulaa

Lisätiedot: www.teatro.fi/koriatati

Lähde Teatro Productions

spot_img