Lapsimessut kevään 2022 odotetuin tapahtuma perheille ja odottajille

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Lapsiperheiden ja odottajien oma tapahtuma Lapsimessut palaa Helsingin Messukeskuksen ohjelmaan ensi keväänä 22.–24.4.2022.

Lapsimessut on suunnattu koko perheelle ja tarjoaa antoisaa sisältöä myös odottajille ja perheen perustamista suunnitteleville. Messuilta löytyvät kaikki lapsiperheen tarvitsemat tarvikkeet, vaatteet ja palvelut sekä lapsille soveltuvia harrasteita vauvaiästä varhaisteini-ikään saakka. Osallistumisensa on vahvistanut jo liki 200 yritystä.

Ohjelmaa lapsille, aikuisille ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille

Odotettavissa on asiantuntijatietoa, ideoita ja käytännön opastusta lapsen koko kasvukaaren varrelle, teemoina terveys, hyvä ravinto, lepo, liikkuminen, lasten elämään yhä enemmän hiipivä digitaalisuus ja monet muut lapsiperheille ajankohtaiset aiheet. Lisäksi puhutaan kasvatuksen ja vanhemmuuden haasteista, parisuhteesta, raskaudesta, synnytyksestä ja perheiden hyvinvoinnista.

Koko tapahtuma räätälöidään perheille soveltuvaksi. Messualueelle rakennetaan toimivat ja mukavat palvelupisteet imettäjille ja vaipanvaihtajille sekä turvallinen säilytyspaikka lastenvaunuille. Kauempaa saapuvia palvelee Messukeskuksen oma hotelli, josta pääsee sisäkautta messuille.

Lapsimessut 2022

Koko perhe turvallisesti messuille

Messukeskus tarjoaa tapahtumalle parhaat mahdolliset puitteet: runsaasti tilaa ja koronasertifioidut huippuluokan järjestelyt. Korkea terveysturvallisuus säilyy jatkossakin messujen ykköstavoitteena. Rokotekattavuus etenee nyt vauhdilla, ja huhtikuuhun mennessä todennäköisesti suuri joukko lapsiakin on jo saanut koronarokotteensa. Terveysviranomaisten luokittelussa messut arvioidaan vähäriskiseksi tapahtumaksi, jossa vierailu on turvallisempaa kuin kauppakeskuksessa käynti.

”Lapsimessut järjestetään täysimittaisena ohjelmallisena kokonaisuutena liki kolmen vuoden tauon jälkeen, ja sekä yritysten että messuvieraiden odotukset ovat korkealla. Tulossa on monipuolinen ja laaja tapahtuma, jonka osastot tarjoavat paljon tekemistä ja kokeilua ja houkuttelevat perheen pienimpiäkin kokemaan uutta”,

lupaa Lapsimessuista vastaava Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Lapsimessujen ohjelma julkistetaan helmikuussa 2022. Messukeskus järjestää Lapsimessut yhteistyökumppaneinaan Suomen Lastenhoitoalan Liitto, Lasten ja nuorten keskus sekä EFU-Projektit Oy.

Lähde Messukeskus

spot_img