Lasse Tapio Junnilan, Tuuli Oikkosen ja Fanny Varjon näyttely Bird Song avautuu Brinkkalan galleriassa 30.4.

Aiheeseen liittyvää

Haastateltavana Ruma Planeetta -rockyhtye

Tänään minulla on ilo haastatella helsinkiläistä yhtyettä nimeltä Ruma Planeetta. Yhtye kertoo tyylilajikseen rockmusiikin.

THE DICKIES: Blink 183/Clean money (Cleopatra CLO 3366) 2022

Dickies on ollut enemmän tai vähemmän kasassa yli 45 vuotta. Välillä on ollut hiljaisia kausia ja muutama traaginen kuolemakin on yhtyeen piirissä tapahtunut, esimerkiksi Chuck Wagon ei ollut kuin 24 kun ampui itsensä.

The Record of My Life #16: Blackpink – Born pink

Tämän tekstin on kirjoittanut Mila Kallio. Lehdessä hän vastaa toimitukseen liittyvistä asioista ja muunmuassa tämän The Record of My Life -palstan pyörittämisestä.

Apulanta ja Maija Vilkkumaa palkittiin Radio Suomirockin legendaarisella elämäntyöpalkinnolla

Radio SuomiRockin vuosi 2022 on paketoitu perinteisin menoin Eläköön SuomiRock! -palkinnoilla. Tänä vuonna pokaali elämäntyöstä ojennettiin Apulannalle ja Maija Vilkkumaalle.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Jaa somessa

Time Creeping By -teos

Bird Song on yhteisnäyttely luonnon kauneudesta ja sen ristiriitaisuuksista, ääntään avaavista muuttolinnuista, hallinnan kautta löytyvästä tasapainosta ja sen rankasta horjuttamisesta.

Lasse Tapio Junnila, Tuuli Oikkonen ja Fanny Varjo tarkastelevat teoksissaan samaa teemaa eri näkökulmista luoden kokonaisuuden ääntä, maalauksia ja veistoksia. Näyttelytilassa soi kauttaaltaan Junnilan ääniteos, jossa syntetisaattorit ja luonnossa tehdyt äänitykset sulautuvat toisiinsa.

Seinillä Oikkosen orgaaneista muodoista ja ohuista värihunnuista rakentuvat maalaukset.

Varjon ruumiillisten puuveistosten pintaa peittävät värjätyt hiukset ja useat materiaaliset yksityiskohdat. Nämä keholliset oliot asettuvat galleriatilan lattialle suurehkoihin metallirakenteisiin.

Brinkkalan galleria, Vanha Suurtori 3, Turku.

Lisätiedot:
turku.fi/brinkkala
facebook.com/brinkkalangalleria

Lähde Turun museokeskus, Turun kaupungin vapaa-ajan palvelukokonaisuus

spot_img