Linnateatterin huvituttava kevätkausi alkaa

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Linnateatteri tarjoilee jälleen monipuolisen kattauksen huvitusta: kevään ohjelmistosta löytyy niin komediaa, stand uppia, konsertteja, musikaaleja ja musiikkiteatteria – pieniä teatterin ystäviä unohtamatta!

Kevätkausi startataan virallisesti maaliskuussa, kun maailmanluokan musikaali ottaa Teatteriravintolan rytinällä haltuun: Las Vegasissa ennätykselliset 18 vuotta esitetty Menopaussi-musikaali nyt Linnateatterissa!

Teatteriravintolan hulppeissa puitteissa vierailee maaliskuun aikana myös rockin kuningas Andy McCoy, valovoimainen Jesse Kaikuranta ja puhutteleva Jarkko Martikainen. Pääset nauramaan myös mm. Jaakko Saariluoman ja Mika Eirtovaaran johdolla Stand up clubilla, tutustumaan Topi Sorsakosken elämään Kohtalon tango -musiikkinäytelmän myötä ja viihtymään Ilmari Saarelaisen seurassa yhden miehen komediassa Parasta Ennen.

Linnateatteri

Esitys on ylitys naiseudelle ja elämänmuutoksille – se on hauska ja raikas musikaali arasta aiheesta. Upeat naiset lavalla ovat Arja Koriseva/Mari Rantasila, Kirsi Ylijoki, Nina Tapio/Krista Putkonen-Örn ja Hanna Kaila/Kaija Kärkinen.

Huhtikuussa Teatteriravintolassa nautitaan osittain samojen esitysten äärellä ja lisäksi juhlitaan legendaarisen Mikko Alatalon 70-vuotisjuhlia sekä lumoudutaan Sirkusvariatén taiteesta. Nautimme myös taatusta laadusta, kun Jarkko Tammisen imitaatioshow ja Saikkua, kiitos! osa 3 rantautuvat Linnateatteriin. Vappubileistä vastaa säkenöivä GIMME ABBA! ja kevään kruunaa toukokuussa karismaattinen Mariska.

Linnateatterin Tampuurissa eli uusimmalla estradilla nähdään kevään aikana rakastettu koko perheen klassikko Maailman ympäri 80 päivässä ja lastenohjelmistakin tutun Jaakko Loukkolan esittämänä. Lisäksi pääset myös hulvattomalle aikamatkalle Linnateatterin Parhaisiin paloihin – vallattoman Valtteri Roihan johdolla. Samalla lavalla teitä ilahduttaa myös Eino Leinon eksät, hulvattoman hauska ja oivaltava monologinäytelmä.

Myös musiikkiteatteriesitys Baritonien kosto voimaannuttaa Tampuurissa komedian keinoin. Lisäksi saat nauttia kaikille avoimesta sekä maksuttomasta Sananvuoro-tilaisuudesta, jossa teatterialan konkari Jussi Helminen haastattelee turkulaiseen teatterielämään vaikuttaneita persoonia. Mukana lavalla mm. Mikko Koivusalo ja Joachim Thibblin.

Linnateatterin kotisivut: www.linnateatteri.fi

Lähde Linnateatteri

spot_img