Arvostelussa Gardenhead – Devoured -single

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Musiikillisesti monimuotoinen yhtye

[yasr_visitor_multiset setid=1]

Treenikämpän homeisista nurkista nousee rihmastoja ja vahvistimet hohkaavat kuin Chernobylin sulanut reaktori. Haju on sietämätön ja melu nousee lovecraftmaisiin sfääreihin. Siellä treenaavat Jonne Nyberg (laulu & kitara), Antti ”Andy” Silkelä (rummut), Eero Silkelä (kitara) ja Antti Lammi (basso) eli Gardenhead. He ovat viimeisen vuoden ajan työstäneet debyyttialbumiaan, jonka ensimmäinen single The Ordeal julkaistiin viime kesänä. Viime kuussa on ilmestynyt toinen single Devoured animoidun lyriikkavideon saattelemana ja se jatkaa yhtä synkissä tunnelmissa kuin edellinen julkaisu. Debyyttialbuminsa Gardenhead julkaisee keväällä.

Devoured esittelee musiikillisesti monimuotoisen bändin. Vaikutteita kuuluu progressiivisesta rokista, stonerista ja post-metallista. Kappale lähtee osuvalla lofi-pätkällä, joka toimii myös jonkinlaisena välisoittona. Biisi on laadukas, melodinen, raskas ja myös hitusen synkkätunnelmainen. Tuotanto on erinomaista, soitto on hyvää ja Jonnen kevyesti raspinen ja melko korkea laulusoundi sopii biisiin hienosti. Kuunnelkaahan itse!

Gardenhead – Devoured

Andy kertoo biisin syntyprosessista:

”Devoured oli aluksi läjä Eeron riffejä ja pari Jonnen melodia ideaa, joita jammailtiin treenien lopuksi. Eräänä kesäyönä harjoituksista pois kävellessäni mietin Stephen Kingin lainausta, jonka edesmennyt ystävämme olisi halunnut tatuoida ihoonsa: ”Monsters are real, ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.” Siihen kiteytyi hyvin hänen kohtalonsa. Kirjoitin lyriikat biisiin lainauksesta inspiroituneena kävelymatkan aikana.”

Gardenhead:

Jonne Nyberg (laulu & kitara) 
Antti ”Andy” Silkelä (rummut)
Eero Silkelä (kitara) 
Antti Lammi (basso)

Lisätiedot:

Instagram: https://www.instagram.com/official.gardenhead/
Facebook: https://www.facebook.com/official.gardenhead/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4tNZ0wiIdFPPmtSMQrksLw

– K. Kallio

spot_img
Musiikillisesti monimuotoinen yhtye Treenikämpän homeisista nurkista nousee rihmastoja ja vahvistimet hohkaavat kuin Chernobylin sulanut reaktori. Haju on sietämätön ja melu nousee lovecraftmaisiin sfääreihin. Siellä treenaavat Jonne Nyberg (laulu & kitara), Antti "Andy" Silkelä (rummut), Eero Silkelä (kitara) ja Antti Lammi (basso) eli Gardenhead. He ovat...Arvostelussa Gardenhead - Devoured -single