Arvostelussa Gardenhead – Devoured -single

Aiheeseen liittyvää

Arvostelussa Gardenhead – Devoured -single

Devoured esittelee musiikillisesti monimuotoisen bändin. Vaikutteita kuuluu progressiivisesta rokista, stonerista ja post-metallista.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Kalevala The Musical -musikaalin albumi julkaistiin tänään

Musiikki herättelee kansalliseepoksemme hahmot eloon uudella ja kiehtovalla tavalla.

Weekend Festival paljastaa tämän vuoden artistien raidereita – yhteensä yli 2000 sivua vaatimuksia

Weekend Festival juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022. Yli 80 artistia saapuu Kantolan tapahtumapuistoon – myös mitä erikoisemmilla pyynnöillä.

Jaa somessa

Musiikillisesti monimuotoinen yhtye

Sanat
0
Sävellys
0
Kokonaisuus
0
Arvosana
 yasr-loader

Treenikämpän homeisista nurkista nousee rihmastoja ja vahvistimet hohkaavat kuin Chernobylin sulanut reaktori. Haju on sietämätön ja melu nousee lovecraftmaisiin sfääreihin. Siellä treenaavat Jonne Nyberg (laulu & kitara), Antti ”Andy” Silkelä (rummut), Eero Silkelä (kitara) ja Antti Lammi (basso) eli Gardenhead. He ovat viimeisen vuoden ajan työstäneet debyyttialbumiaan, jonka ensimmäinen single The Ordeal julkaistiin viime kesänä. Viime kuussa on ilmestynyt toinen single Devoured animoidun lyriikkavideon saattelemana ja se jatkaa yhtä synkissä tunnelmissa kuin edellinen julkaisu. Debyyttialbuminsa Gardenhead julkaisee keväällä.

Devoured esittelee musiikillisesti monimuotoisen bändin. Vaikutteita kuuluu progressiivisesta rokista, stonerista ja post-metallista. Kappale lähtee osuvalla lofi-pätkällä, joka toimii myös jonkinlaisena välisoittona. Biisi on laadukas, melodinen, raskas ja myös hitusen synkkätunnelmainen. Tuotanto on erinomaista, soitto on hyvää ja Jonnen kevyesti raspinen ja melko korkea laulusoundi sopii biisiin hienosti. Kuunnelkaahan itse!

Gardenhead – Devoured

Andy kertoo biisin syntyprosessista:

”Devoured oli aluksi läjä Eeron riffejä ja pari Jonnen melodia ideaa, joita jammailtiin treenien lopuksi. Eräänä kesäyönä harjoituksista pois kävellessäni mietin Stephen Kingin lainausta, jonka edesmennyt ystävämme olisi halunnut tatuoida ihoonsa: ”Monsters are real, ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.” Siihen kiteytyi hyvin hänen kohtalonsa. Kirjoitin lyriikat biisiin lainauksesta inspiroituneena kävelymatkan aikana.”

Gardenhead:

Jonne Nyberg (laulu & kitara) 
Antti ”Andy” Silkelä (rummut)
Eero Silkelä (kitara) 
Antti Lammi (basso)

Lisätiedot:

Instagram: https://www.instagram.com/official.gardenhead/
Facebook: https://www.facebook.com/official.gardenhead/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4tNZ0wiIdFPPmtSMQrksLw

– K. Kallio

spot_img