Logomon ovet auki – keväällä tulossa lähes sata tapahtumaa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Visuaalisen taiteen kehityshanke Vauhdittamo aloittaa Vaasassa

Suomen Kulttuurirahaston visuaaliseen taiteeseen keskittyvä Vauhdittamo-hanke starttaa Vaasassa sparraten pohjalaisia taiteilijoita ja tarjoten yleisöluentoja.

Jaa somessa

Logomon keväästä tulee huippuvilkas. Rajoitusten poistuttua Logomossa tapahtuu taas lähes joka päivä. Kymmenien tapahtumien joukossa on mm. livekeikkoja, tv-produktioita, elokuvia, konferensseja, seminaareja ja iltajuhlia.

Logomon ovet auki 2022 keväällä
Logomon kevät on täynnä tapahtumia. Kuva Logomon 10v-juhlista 2021.

Logomossa tapahtuu lähes päivittäin

Logomon keväästä tulee huippuvilkas. Rajoitusten poistuttua siirtyneitä sekä uusia keikkoja ja tapahtumia on buukattu Logomolle lähes joka päivälle.

”Keväällä poikkeustilanne taitaa olla se, että täällä ei tapahtuisi mitään”,

hymyilee Logomon myyntineuvottelija Suvi Arola.

Vaikka tapahtumat ovat olleet fyysisesti tauolla, myynnin osalta tilanne ei ole ollut hiljainen pitkään aikaan. Tapahtumatiloja varataan sekä lähitulevaisuuteen että vuosille 2023 ja 2024. ”Se mikä ei tapahtumakalenterissamme näy, ovat yritystilaisuudet sekä suuret kotimaiset ja kansainväliset kongressit, joita järjestetään Logomossa kevään 2022 aikana iloksemme useampia”, Arola huomauttaa. Myös isojen tv-produktioiden kuvaukset – The Voice of Finlandin livelähetykset ja jo loppuunmyyty UMK – tuovat Logomon kevääseen tuttua säpinää.

Livekeikkoja luvassa

Myös Sunborn Liven promoottori Pietu Sepponen on innoissaan, ja syystä.

”Olemme odottaneet tätä hetkeä aivan liian kauan, mutta nyt saa isosti tuulettaa, että Logomo aukeaa! Me olemmekin vastaanottamaan kaikki Turun ja lähialueen elämyksennälkäiset massat takaisin keikkojen äärelle. Lukuisten livekeikkojen joukossa on tarjontaa aivan varmasti ihan jokaiseen makuun”,

Sepponen hehkuttaa helpottuneena vihdoin poistuvista rajoituksista.

Sunborn Liven keikat pyörähtävät käyntiin perjantaina 25.2. indiesuosikki Ruusujen myötä. Sepponen kertoo, että tahti vain kiristyy kesää kohti. Huhtikuussa on luvassa huikea kattaus kovien kotimaisten artistien klubikeikkoja uudistetussa Teatrossa, jossa mennään pääasiassa seisovalla permannolla ja äärimmäisen laadukkaalla äänentoistolla – jo vakiintuneemman Logomo-salin keikoista puhumattakaan.

”Kolmas Logomon Terassikesäkin on luvassa jälleen heinäkuussa, mutta siitä lisää myöhemmin…”,

hykertelee Sepponen tulevia tapahtumia.

Laatuleffoja viikottain

Myös elokuvien ystäviä hemmotellaan, kun suositut sarjat pääsevät tauon jälkeen käynnistymään. Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) esittää klassikkoja aina maanantaisin. Varsinais-Suomen elokuvakeskus ja Walhalla esittävät keväällä kerran kuussa aina tiistaina kuukauden pohjoismaisen elokuvan. Myös turkulaisen elokuvakerho Kinokoplan tarkkaan valitut laatuleffat ovat tulossa tuttuun tapaan sunnuntai-iltapäivään ja -iltaan.

Kaikki tapahtumat ja päivittyvä tapahtumakalenteri löytyy Logomon sivuilta.

Lähde LOGOMO

spot_img