Nostalginen matka 1960-luvun kulttuuri-ilmiöihin

Aiheeseen liittyvää

PLASTIC TEARS: Motorhome

Herra jumala. Täytyy sanoa, että biisi on sellainen, että luulisi Andy Mccoyn olevan kateellinen. Plastic Tears tai lähinnä Miqu on kaikkia luonnonlakeja uhmaten jaksanut vetää Hanoi-Dogs D'amour-linjaa vuosikymmenet, ja vaikka on välillä itselläkin eräästä pikkuasiasta mennyt sukset ristiin joskus hamalla 90-luvulla, niin asiat sovittiin jossain Puntalan juomisillassa ajat sitten ja kyllä se niin on, että kyllä niitten toi nimi kannatti pitää. Syy on mielestäni selvä, tappiot voitoksi.

Viikon Kovin Biisi: VKB 44/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Asko Jaakonaho: Kulta-aura (Aviador 2024)

Kulta-aura on villisti virtaava, satiirinen biofiktio tieteen ja taiteen kauhukakarasta Sigurd Wettenhovi-Aspasta (1870-1946). Eksentrinen oman tien kulkija on kirjansa ansainnut.

Hafezin runouden uutuus: Kätketyn kieli ja viinin välke

Hafezin runous ja persian kirjallisesta maailmasta on tehty uusi suomennos, joka esittelee runoilijan monimutkaista estetiikkaa ja yhteiskunnallista maailmaa.

Jaa somessa

Ismo Loivamaan tuore kirja vie lukijan jännittävälle 1960-luvulle, jossa nuoruus ja kapina loivat uudenlaista kulttuuria. Aikakausi oli täynnä unohtumattomia hetkiä.

Ismo Loivamaa esittelee kirjassaan iloista 1960-lukua, joka jakautui viattomuuden aikaan ja kapinalliseen aikakauteen. Nuorten uhma synnytti kiehtovaa kulttuuria, jolloin kesää vietettiin seikkailun merkeissä, kirjallisuutta luettiin ahkerasti, ja televisio tarjosi sekä viihdettä että draamaa. Vuosikymmen oli täynnä kulttuurisia ilmiöitä, riitoja ja unohtumattomia muistoja.

Kirjailija Ismo Loivamaa on tunnettu teoksistaan, jotka käsittelevät teatteria, iskelmiä ja lastenkirjallisuutta. Hänen tuorein teoksensa ’Iloinen ja kuohuva 1960-luku’ taltioi tämän vuosikymmenen ainutlaatuiset hetket.

Lähde Avain

spot_img