Sinfonia Lahden huhtikuun ohjelmistoon lisätty perhekonsertti Sininen pallo

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Sinfonia Lahden kevään ohjelmistoon on lisätty perhekonsertti keskiviikolle 19. huhtikuuta klo 17.30. Sininen pallo on koko perheen konsertti ystävyydestä, huolenpidosta sekä elämästä yhteisellä maapallollamme.

Television lastenohjelmista tuttu Tuomo Rannankari johdattelee kuulijat tärkeiden asioiden äärelle. “Me lahjaksi saatiin sininen pallo, jolla yhdessä leikitään. Meillä ainoastaan on se sininen pallo, josta huolta nyt pidetään.”  

Sinfonia Lahti

Sininen pallo on osa Lahden kulttuurikasvatusohjelmaa, jolloin kaikki Lahden ja maakunnan 2. luokkalaiset saapuvat Sibeliustaloon konserttia kuulemaan 19.-20.4.2023. 

Sininen pallo Ke 19.4.2023 klo 17.30 Sibeliustalo Jaakko Jauhiainen, kapellimestari  Tuomo Rannankari, laulu & kitara  Laulupuu  

Konsertin kesto 50 min.  

Lähde Sinfonia Lahti

spot_img