Sinfonia Lahden huhtikuun ohjelmistoon lisätty perhekonsertti Sininen pallo

Aiheeseen liittyvää

Wishing Well: Space Invaders

Helsinkiläinen perinteistä heavyä soittava Wishing Well on julkaissut toisen...

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

Haastateltavana Rock- ja Hip Hop musiikkia soittava yhtye, Attitude

Tällä kertaa tutustumme Rock- ja Hip Hop musiikkia soittavaan riihimäkeläiseen yhtyeeseen, nimeltä Attitude.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Sinfonia Lahden kevään ohjelmistoon on lisätty perhekonsertti keskiviikolle 19. huhtikuuta klo 17.30. Sininen pallo on koko perheen konsertti ystävyydestä, huolenpidosta sekä elämästä yhteisellä maapallollamme.

Television lastenohjelmista tuttu Tuomo Rannankari johdattelee kuulijat tärkeiden asioiden äärelle. “Me lahjaksi saatiin sininen pallo, jolla yhdessä leikitään. Meillä ainoastaan on se sininen pallo, josta huolta nyt pidetään.”  

Sinfonia Lahti

Sininen pallo on osa Lahden kulttuurikasvatusohjelmaa, jolloin kaikki Lahden ja maakunnan 2. luokkalaiset saapuvat Sibeliustaloon konserttia kuulemaan 19.-20.4.2023. 

Sininen pallo Ke 19.4.2023 klo 17.30 Sibeliustalo Jaakko Jauhiainen, kapellimestari  Tuomo Rannankari, laulu & kitara  Laulupuu  

Konsertin kesto 50 min.  

Lähde Sinfonia Lahti

spot_img