Suomalaistähti Alina Tomnikov tekee pääroolin kansainvälisessä uutuussarjassa

Aiheeseen liittyvää

TIMO KALEVI FORSS:Leevi And The Leavings – Hittitehtaan Tarina (Like, 2022)

Leevi oli sellainen yhtye, jota ei kakarana hurjana punkkarina voinut kuunnella, tai ainakaan sellaista ei voinut myöntää.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Arvostelussa SIMON HALFON – Oasis: Supersonic (Like, 2021)

Yleensä en ole kauheasti kiinnostunut, kun elämäkerroissa puhutaan tyyppien lapsuudesta, mutta tämä teki siinäkin poikkeuksen, vaikka tyypillinen ryysyistä rikkauksiin -tarina onkin.

Puhos Loves People -festivaali kutsuu sinut monimuotoiseen Itä-Helsinkiin

Puotinharjun Puhoksella vietetään jokavuotista korttelijuhlaa lauantaina 6.8.

Jaa somessa

Viidessä eri maassa kuvattu, menestyskirjaan pohjautuva draamasarja julkaistaan Saksassa, Itävallassa ja Isossa-Britanniassa 17. maaliskuuta.

Suomalaisnäyttelijä Alina Tomnikov tekee pääroolin isossa kansainvälisessä Sky Original -uutuussarjassa Funeral For A Dog, jossa nähdään myös liuta Saksan tunnetuimpia näyttelijätähtiä.

Funeral For a Dog
Suomalainen Alina Tomnikov sekä saksalaiset Albrecht Schuch ja Friedrich Mücke tähdittävät uutta draamasarjaa. Kuva: Sky.

Muun muassa Ekaterina-, Donna– ja Ivalo-tv-sarjoista ja Putouksesta tunnetuksi tullut Alina Tomnikov nähdään uransa isoimmassa roolissa kansainvälisessä Sky Original -draamasarjassa Funeral For A Dog. Saksassa, Italiassa, Yhdysvalloissa, Bulgariassa ja Kuubassa 11 kuukauden aikana pahimpaan pandemia-aikaan kuvattu saksalaisen Sky-yhtiön suurtuotanto pohjautuu Thomas Pletzingerin samannimiseen menestyskirjaan. Kahdeksanosainen draamasarja nähdään 17. maaliskuuta alkaen Saksassa, Itävallassa ja Isossa-Britanniassa Skyn kanavilla ja NOW-suoratoistopalvelussa.

Urallaan nousukiidossa olevan Tomnikovin lisäksi Saksan tämän hetken kuumimman näyttelijäkaartin tähdittämä Funeral For A Dog on koskettava draama rakkaudesta ja menetyksestä sekä kokonaisen sukupolven toiveista ja unelmista. Yhdessä jaksoista vierailee enemmänkin suomalaisväriä, sillä mukana nähdään myös näyttelijät Anu Sinisalo, Marjaana Maijala ja Ville Virtanen. Sarjassa puhutaan saksan, englannin, espanjan ja italian lisäksi myös suomen kieltä.

“Olin innoissani ja otettu pääroolista, sillä näin suuren tuotannon tekeminen kansainvälisen ryhmän kanssa oli ainutlaatuinen kokemus. Tämä oli myös haastavin roolityöni koskaan. Valmistautuminen Tuulin rooliin oli poikkeuksellisen kokonaisvaltaista – se, miten intensiivisesti minut näyttelijänä sidottiin mukaan hahmoni kehitysprosessiin, oli erityislaatuista”,

kuvailee Alina Tomnikov.

“Tämän lisäksi opettelin muun muassa puhumaan sujuvaa saksaa, amputoimaan koiran jalan, ompelemaan tikkejä banaaneilla harjoitellen ja käärimään säkkikaupalla sätkiä vain muutamaa kohtausta varten. Lisäksi matkustaminen ympäri maailmaa pahimpaan korona-aikaan tuntui äärimmäisen absurdilta. Minulle tehtiin 11 kuukauden aikana yli 120 koronatestiä”,

Tomnikov kertoo.

Funeral For A Dog -sarja käynnistyy, kun toimittaja Daniel (Albrecht Schuch) jäljittää menestyskirjailija Mark Svenssonin (Friedrich Mücke) tämän piilopaikasta Italiasta. Siellä hän kiinnostuu mysteeristä, joka sitoo yhteen Tuulin, Markin ja Felixin (Daniel Sträßer), Tuulin kadonneen kumppanin. Daniel kietoutuu syvemmälle Markin romaanista tuttuun tarinaan, joka vie kolmikon Etelä-Amerikasta Napapiirille ja 9/11-aikaiseen New Yorkiin. Jotain on kuitenkin pielessä, ja tutkiessaan kolmiodraamaa, Daniel löytääkin jotain paljon suurempaa, kuin mitä olisi koskaan osannut odottaa.

Käsikirjoituksesta vastaavat Hanno Hackfort, Bob Konrad sekä Thomas Pletzinger, ja ohjauksesta David Dietl ja Barbara Albert. Sarjan maailmanensi-iltatapahtuma järjestetään Berliinissä ensi viikon keskiviikkona 2. maaliskuuta ja myös Tomnikov on paikan päällä tekemässä kansainvälisen median haastatteluita.

Suomessa Funeral For A Dog julkaistaan näillä näkymin loppuvuodesta 2022.

Lähde Mellakka Helsinki

spot_img