Avain: draama

Heittäydy draamaan: Luovan ilmaisun oppaan uusi painos

Anu Löyttyniemen 'Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas' tarjoaa välineitä ilmaisutaidon kehittämiseen kouluissa ja muillekin ryhmille.

Málmhaus – Metalhead (2013)

Metallimusiikkiin liittyvät elokuvat eivät ole aivan jokapäiväisiä. Saati sen...

Heittäydy draamaan – luovan ilmaisun opas on oiva apuväline opetukseen

Palkittu opettaja, opettajankouluttaja ja oppikirjailija Anu Löyttyniemi on koonnut uusimpaan teokseensa runsaasti osallistavia draamaharjoituksia, jotka sopivat niin peruskoululaisten kuin muidenkin ikäryhmien tarpeisiin.

Kotimainen draamaelokuva HYVÄVELI saa ensi-iltansa joulukuussa – pääosissa Abdirahman Bile, Heli Sutela, Riku Kemppinen ja Kamaludin Ahmed Abdulla

Järjestyspoliisina työskentelevä Loyan (Abdirahman Bile) on saanut paikan uudella poliisilaitoksella, ja hänen parikseen määrätään Johanna (Heli Sutela). Hyvin pian käy selväksi, että Loyanin ajatukset rikosetsiväpuolelle etenemisestä eivät syystä tai toisesta ota tuulta alleen.

Isä ja teinitytär ottavat mittaa toisistaan uudessa Kunnia-draamassa

Pasi Lampelan uusi psykologinen draama Kunnia käsittelee luottamuspulaa pienessä yhteisössä.
spot_img

Suositut

Vuoden Musiikkioivallus -palkinto taas syksyllä jaossa

Syyskuussa jaetaan jälleen Vuoden Musiikkioivallus -palkinto, joka kunnioittaa suomalaista audiovisuaalista tuotantoa fiksun musiikin käytön ansiosta.

Säätiö laajentaa kokoelmaansa Schjerfbeckin töillä ja rahoittaa lääketieteen tutkimusta

Signe ja Ane Gyllenbergin säätiö ostaa kaksi Helene Schjerfbeckin arvoteosta ja myöntää merkittävän summan psykosomaattisen lääketieteen tutkimuksille.

Peter Jöback ja bändi valloittavat Kulttuuritalon syysillassa

Peter Jöback esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla syyskuussa tuoden lavalle uusimman 'Atlas' albuminsa sekä rakastetuimmat klassikkonsa.

Vuosikatsaus 2023: Gramex jakoi korvauksia musiikkialalle

Gramex maksoi viime vuonna musiikin käytöstä 21,5 miljoonaa euroa. Suurimmat tulot tulivat taustamusiikista ja mediakäytöstä.

Espoon Nelli löytää uuden kodin Sellon sydämestä

Espoon rakastettu veistos Nelli muuttaa uuteen kotiin Kauppakeskus Selloon, taidetta ja yhteisöllisyyttä juhlistavassa tapahtumassa.