Tapaus Vahtera: 19.3.2022

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Näin sitä taas viikonloppua tylsistellään koneen ääressä.

Kirjastosta varattuna Marco Kososen Bändilaboratorio ja uusi Leevi & The Leavings-kirja. Heh, mitähän levykauppa X:ssä on mietitty tänään, kun eilen ilmestyi uusintapainos Problemsin Yleisön pyynnöstä -LP:stä (vain 100 kpl) ja kun ei itse oikein viel pysty tonne kaupungille käppäilemään menemään, tai ehkä pystyis, mutta niin, kuitenkin, mutsi oli käymässä ja annoin sille rahaa ja sanoin, että samalla kun lähdet Saloon, niin käy tuolla Turun keskustassa hakemassa mulle tällainen levy, siinä osoite ja levyn nimi.

Se oli siellä heti kun kauppa aukes ja antoi lapun myyjälle ja totesi, että haluan tämän levyn. Niin, että luulikohan ne sitä faniksi? No eihän Tumppi oo ku reilut 9 v. mutsia nuorempi. Kaipas tonkin levyn arvostelun tässä pistän joku päivä, vaikka on alunperin ilmestynyt jo 1981.

Ei oo itellä ollut kuin nauhotettuna aiemmin ja kuitenkin levy on mun mielestä bändin paras. Niitä Problemsin vanhoja levyjä ei vaan oikein mistään ole aikoihin saanut järkevään hintaan ja monet jäivät aikanaan ostamatta syystä että silloin oli niin pirusti hyviä levyjä ja rahaa hyvin vähän, jälkimmäinen asia pätee kyllä vieläkin, mutta sentään joskus jotain.

– V. Vahtera

spot_img