Tapaus Vahtera: 4.3.2022

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Curimus – Garden of Eden

Nykypäivän death metal ja rässi ovat jääneet itselläni melkoisesti...

Jaa somessa

Tässä jotenkin huomaa, että on tämä ihmisen elämä aika lyhyt.

Taas on viikonloppu, vaikka se mielestäni just oli. Ja siis oon ollut selvä tässä yli 2 viikkoa ja päivät menee suurinpiirtein yhtä nopeasti, kuin tossa ku dokas päivittäin.

No tähän kipsi jalassa-olemiseen kai turtuu ja siihen, että joka päivä on suht samanlainen kuin eilinen. Se on b-luokan kauhufilmejä netistä, lukemista ja jotain roskaa telkkarista. No sain päivitettyä/korjailtua kaikki bändijutut ja todellakin oisi tarkoitus mennä viikon päästä keikallekin, kun herra lääkäri oikein antoi luvankin.

Pakkohan se on sielläkin yrittää olla selvä, nyt siihen on kyllä tottunutkin jo. Sen sijaan ihmisten ilmoille ei kauheesti tee mieli, kun en oo ollut ku tyksissä viimeisten parin viikon aikana. Olisi hienoa päästä riehumaan tuolla lavalla, mutta se nyt jää väliin tällä kertaa.

– V. Vahtera

spot_img