Folk black metal -yhtye Kouta julkaisi videon tulevalta albumiltaan

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

LOOSE PRICK: Meidän laulu, demot 78 – 79 (Hiljaiset Levyt HIKI-081) LP, 2023

No niin, Loose siis lopettaa ensi kuussa toimintansa. Hiljaiset julkaisi yhtyeen alkuaikojen demot vinyylinä tähän uran loppuun. Biisit ovat olleet joskus saatavilla epämääräisillä CDr:illä ja on ihan hyvä juttu, että nämä ovat nyt kunnolla tallessa.

Asagraum – Veil of Death, Ruptured (2023)

Asagraum ponnisti vuonna 2017 Alankomaista ja Norjasta mustan metallin...

Jaa somessa

Folkahtava black metal -yhtye Kouta julkaisee ensimmäisen täyspitkänsä Kaarnaköydet huhtikuun 21. päivä. Nyt tulevalta debyytiltä on ilmestynyt musiikkivideo Sukujyrkkämä-kappaleesta, joka on kuvattu Helvetinjärven kansallispuiston sekä Reuharinniemen lapinraunioiden kansallismaisemissa.

Kouta - Kaarnaköydet
Kouta – Kaarnaköydet

Yhtyeen basisti Arttu Pentikäinen kertoo albumista seuraavaa:
”Onnistuimme luomaan levylle esteettisesti mielenkiintoisen konseptin, jonka kokonaisuus toimii niin tarinallisesti kuin musiikillisestikin. Sisällöltään hyvinkin erilaisista kappaleista koostuva Kaarnaköydet rakentuu kolmen biisin muodostaman triptyykin ympärille, joka muodostaa tämän tragedian selkärangan. Pidänkin musiikissa erityisesti siitä, että albumit luovat tarinallisen kokonaisuuden, koska silloin niiden sisältämä näytelmä pysyy eläväisenä.”

Kouta – Sukujyrkkämä

Yhtye on mukana Black Crucifixionin juhlakiertueen viimeisellä keikalla Oulun 45 Specialissa huhtikuun 21. päivä. Tämän jälkeen bändi suuntaa kesällä Tuska festivaalille ja elokuun alussa puolestaan Itä-Euroopan-kiertueelle.

Lähde: Metal Asylum Productions

spot_img