Folk black metal -yhtye Kouta julkaisi videon tulevalta albumiltaan

Aiheeseen liittyvää

Emotion Visa: Rumpalit

Jatkumona viime viikon visalle, myös rumpalit saavat nyt osansa....

Tuomas Myllylä – Pakanat (2018)

Vuosi on 916 ja nuori Ari Halikko joutuu elämänsä kovimpaan paikkaan, kun kahden suvun välinen riita eskaloituu. Tämän seurauksena Hyypiät murhaavat hänen perheensä ja talokin poltetaan. Ari on lähellä päästä hengestään myös, mutta Olaf Idänmatkaaja haluaa pojan itselleen palkkiona avustaan tuhotöissä.

THE MEMBERS: The Sound Of The Suburbs/Working Girl (Anglocentric AGC 100066) 7″ 2023

The Members täytti 45 vuotta, vaikka se oikeammin taisi tapahtua jo pari vuotta sitten ja eka levytyskin on vuodelta 1977, mutta koelevythän tästä tulivatkin jo viime vuonna. Niin, vuosien kunniaksi Angloc. julkaisi sinkkuna bändin suurimmat hitit.

Emotion Visa: Euroviisut

Jollekin seuraava visa on helppo, toiselle hyvin vaikea. Kokeile...

Emotion Visa: Kitaristit

Skenepisteitä taas jaossa. Testaa alta tietämyksesi kitaristeista ja heidän...

Jaa somessa

Folkahtava black metal -yhtye Kouta julkaisee ensimmäisen täyspitkänsä Kaarnaköydet huhtikuun 21. päivä. Nyt tulevalta debyytiltä on ilmestynyt musiikkivideo Sukujyrkkämä-kappaleesta, joka on kuvattu Helvetinjärven kansallispuiston sekä Reuharinniemen lapinraunioiden kansallismaisemissa.

Kouta - Kaarnaköydet
Kouta – Kaarnaköydet

Yhtyeen basisti Arttu Pentikäinen kertoo albumista seuraavaa:
”Onnistuimme luomaan levylle esteettisesti mielenkiintoisen konseptin, jonka kokonaisuus toimii niin tarinallisesti kuin musiikillisestikin. Sisällöltään hyvinkin erilaisista kappaleista koostuva Kaarnaköydet rakentuu kolmen biisin muodostaman triptyykin ympärille, joka muodostaa tämän tragedian selkärangan. Pidänkin musiikissa erityisesti siitä, että albumit luovat tarinallisen kokonaisuuden, koska silloin niiden sisältämä näytelmä pysyy eläväisenä.”

Kouta – Sukujyrkkämä

Yhtye on mukana Black Crucifixionin juhlakiertueen viimeisellä keikalla Oulun 45 Specialissa huhtikuun 21. päivä. Tämän jälkeen bändi suuntaa kesällä Tuska festivaalille ja elokuun alussa puolestaan Itä-Euroopan-kiertueelle.

Lähde: Metal Asylum Productions

spot_img