Teflon Brothers lanseeraa oman Raparperilonkeron

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Ensin kiljua, sitten räppiä, myöhemmin kebabia ja nyt Rap-lonkeroa! Teflon Brothers lanseeraa suunnittelemansa Raparperilonkeron.

Raparperilonkero on saatavilla hyvin varustetuista Alkon myymälöistä ympäri Suomen, Alkon verkkokaupasta sekä valikoiduista ravintoloista.

Mistä idea? Antaa veljesten vastata:

”Me osattiin järjestää toimeentuloa myös silloin, kun musiikki ei tuonut rojalteja uran alussa. Kiljun valmistuksella rahoitettiin meidän ensimmäiset musakamat. Sittemmin musa myi sen verran hienosti, ettei tarvinnut enää kikkailla kiljun kanssa eikä ollut huolta huomisesta. Kunnes tuli korona ja muutti kaiken”, Pyhimys kertoo keikkojen pysähtymisestä.

Tällä kertaa Rap-veljekset eivät laittaneet ämpäriin hiivaa ja sokeria, vaan tuotekehittelyyn lähdettiin tosissaan.

”Päätettiin palata juurille ja rupesimme kehittämään omaa alkoholijuomaa. Ensin mietittiin, että mikä juoma meille maistuu ja sehän on lonkero”, Teflonit kertovat.

”Haluttiin tuoda jotain fressiä ja hauskaa. Kelattiin, mitä me edustetaan ja sieltä se tuli Rap – raparperi. Me maistettiin kymmeniä eri sekoituksia ja viimein löydettiin resepti, jonka takana jokainen meistä voi ylpeänä seisoa. Ja tietysti ilolla juoda”, Voli nauraa.

”Siinä vaiheessa, kun on raskas viikko takana ja on aika vaihtaa vapaalle, kannattaa näppäillä Teflonit soimaan ja sihauttaa auki Rap-lonkero”, Heikki Kuula fiilistelee.

Uusi RAP-lonkero

Raparperimehua ja Pyynikin Giniä

Teflon Brothers Raparperilonkero sisältää aitoa vuoden 2021 sadosta kylmäpuristettua raparperimehua ja Pyynikin Recycled Giniä. Tölkin ulkoasu on Heikki Kuulan käsialaa.

”Pinkille kaikki ja puhelin kii!” – Teflon Brothers

Teflon Brothers Raparperilonkero

33 cl:n tölkki, alk. 4,6 %
Hinta Alkoissa 3,77 €
Valmistaja: Pyynikin käsityöläispanimo Oy
Jakelija: Domaine Wines Finland Oy

Tilattavissa ravintoloille winetto.fi-palvelun kautta.

spot_img