”Vaurastu kuin nainen” kokoaa 12 suomalaisen naisen tarinat rikastumisesta

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

”Vaurastu kuin nainen” kertoo 12 menestyneen suomalaisen naisen tarinat rikastumisesta.

Vaurastu kuin nainen

Taloudellinen itsenäisyys, avioehto, rahakateus – näistä kaikista on Vaurastu kuin nainen -kirjan naisilla sanottavansa. Kirjassa 12 menestynyttä suomalaista naista kertoo sijoituksistaan ja suhteestaan rahaan, osa ensi kertaa näin avoimesti. Osa heistä on saavuttanut taloudellisen vapauden, osa on matkalla sitä kohti.

Maria Friström jätti uransa Piilaaksossa ja loi Suomessa kahden miljoonan euron asuntosalkun. Miten hän sen teki? Mikä sai Minna Parikan lopettamaan huipulla, ja missä asioissa Paola Suhosen mielestä naisten tulisi katsoa itseään peiliin?

Kirjassa vaurastumistarinansa kertovat myös Jutta Larm, Vappu Pimiä, Natalia Salmela, Yacine Samb, Laura Tarkka, Rafaela Seppälä, Jasmin Hamid, Marja-Leena Haapanen, Terhi Majasalmi ja Maria Friström. Kirja herättää ajatuksia rahasta ja rikastumisesta, mutta ennen kaikkea se inspiroi ottamaan oman talouden ja tulevaisuuden haltuun sekä innostaa sijoittamaan, unelmoimaan ja ajattelemaan isommin.

Moona Laakso (s. 1985) on vapaa toimittaja ja uhmaikäisen pienen pojan äiti. Vaurastu kuin nainen on Laakson toinen tietokirja. Hänen sijoitussalkkunsa ensimmäinen, ja menestynein, osakeostos on Marimekko ja jännittävin Tesla. Kolmessa vuodessa hänen salkkunsa on kasvanut 12 eri yrityksen osakkeilla.

spot_img