”Vaurastu kuin nainen” kokoaa 12 suomalaisen naisen tarinat rikastumisesta

Aiheeseen liittyvää

Kanneltaloon saapuu lokakuussa värikäs kuolleiden päivän tapahtuma

Kanneltalossa loka-marraskuussa järjestettävä Muistan sinua rakkaudella -tapahtuma tuo yhteen...

Radio Suomipopin juhlakirjakokonaisuus julkaistaan tänään

Radio Suomipop on ollut jo kahdenkymmenen vuoden ajan osana...

Mielen pelikirja – Valmentava johtaminen urheilusta bisnekseen

Palavasta kiinnostuksesta ja kirjoitustyylistä johtuen luin teoksen kolmelta istumalta ja seuraavassa arvostelussa esittelen kirjan sinulle.

Rudi -bändikatsaus

Rudi syntyy Pihtiputaan ylpeys Ratsia hajosi syksyllä 1981 koettuaan alkuvuodesta...

Erik Johanssonin valokuvanäyttely yleisömenestys Vaasassa

Taianomaisia ja yllätyksellisiä suuria valokuvia esittävä Erik Johanssonin näyttely...

Jaa somessa

”Vaurastu kuin nainen” kertoo 12 menestyneen suomalaisen naisen tarinat rikastumisesta.

Vaurastu kuin nainen

Taloudellinen itsenäisyys, avioehto, rahakateus – näistä kaikista on Vaurastu kuin nainen -kirjan naisilla sanottavansa. Kirjassa 12 menestynyttä suomalaista naista kertoo sijoituksistaan ja suhteestaan rahaan, osa ensi kertaa näin avoimesti. Osa heistä on saavuttanut taloudellisen vapauden, osa on matkalla sitä kohti.

Maria Friström jätti uransa Piilaaksossa ja loi Suomessa kahden miljoonan euron asuntosalkun. Miten hän sen teki? Mikä sai Minna Parikan lopettamaan huipulla, ja missä asioissa Paola Suhosen mielestä naisten tulisi katsoa itseään peiliin?

Kirjassa vaurastumistarinansa kertovat myös Jutta Larm, Vappu Pimiä, Natalia Salmela, Yacine Samb, Laura Tarkka, Rafaela Seppälä, Jasmin Hamid, Marja-Leena Haapanen, Terhi Majasalmi ja Maria Friström. Kirja herättää ajatuksia rahasta ja rikastumisesta, mutta ennen kaikkea se inspiroi ottamaan oman talouden ja tulevaisuuden haltuun sekä innostaa sijoittamaan, unelmoimaan ja ajattelemaan isommin.

Moona Laakso (s. 1985) on vapaa toimittaja ja uhmaikäisen pienen pojan äiti. Vaurastu kuin nainen on Laakson toinen tietokirja. Hänen sijoitussalkkunsa ensimmäinen, ja menestynein, osakeostos on Marimekko ja jännittävin Tesla. Kolmessa vuodessa hänen salkkunsa on kasvanut 12 eri yrityksen osakkeilla.

spot_img