”Vaurastu kuin nainen” kokoaa 12 suomalaisen naisen tarinat rikastumisesta

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 19/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Kesälistan kirjavinkit nuorille lukijoille

Kariston tuoreet julkaisut vievät koululaiset kesällä jännittävien tarinoiden pariin.

Brittitrion The Tiger Lillies poikkeuksellinen esitys Edgar Allan Poen teoksista Suomessa

Maailmankuulu The Tiger Lillies saapuu Suomeen tuoden ainutkertaisen Edgar Allan Poen maailmaan sukeltavan esityksensä Savoy-teatteriin.

Taideyliopiston eurovaalitavoitteet korostavat taiteen merkitystä

Taideyliopisto haluaa nostaa taiteen asemaa Euroopan menestyksen tukipilarina ja vaatii taiteen rahoituksen parantamista.

Syväluotaus lokkien sielunelämään uutuusteoksessa

Biologi Riku Cajanderin uusi tietokirja 'Lokkien maailma' sukeltaa syvälle lokkien sielunelämään.

Jaa somessa

”Vaurastu kuin nainen” kertoo 12 menestyneen suomalaisen naisen tarinat rikastumisesta.

Vaurastu kuin nainen

Taloudellinen itsenäisyys, avioehto, rahakateus – näistä kaikista on Vaurastu kuin nainen -kirjan naisilla sanottavansa. Kirjassa 12 menestynyttä suomalaista naista kertoo sijoituksistaan ja suhteestaan rahaan, osa ensi kertaa näin avoimesti. Osa heistä on saavuttanut taloudellisen vapauden, osa on matkalla sitä kohti.

Maria Friström jätti uransa Piilaaksossa ja loi Suomessa kahden miljoonan euron asuntosalkun. Miten hän sen teki? Mikä sai Minna Parikan lopettamaan huipulla, ja missä asioissa Paola Suhosen mielestä naisten tulisi katsoa itseään peiliin?

Kirjassa vaurastumistarinansa kertovat myös Jutta Larm, Vappu Pimiä, Natalia Salmela, Yacine Samb, Laura Tarkka, Rafaela Seppälä, Jasmin Hamid, Marja-Leena Haapanen, Terhi Majasalmi ja Maria Friström. Kirja herättää ajatuksia rahasta ja rikastumisesta, mutta ennen kaikkea se inspiroi ottamaan oman talouden ja tulevaisuuden haltuun sekä innostaa sijoittamaan, unelmoimaan ja ajattelemaan isommin.

Moona Laakso (s. 1985) on vapaa toimittaja ja uhmaikäisen pienen pojan äiti. Vaurastu kuin nainen on Laakson toinen tietokirja. Hänen sijoitussalkkunsa ensimmäinen, ja menestynein, osakeostos on Marimekko ja jännittävin Tesla. Kolmessa vuodessa hänen salkkunsa on kasvanut 12 eri yrityksen osakkeilla.

spot_img