Uutuusromaani ”Susi joka pelkäsi pimeää”

Aiheeseen liittyvää

Jouni Tossavaisen valokuvarunoja esillä Turun näyttelyssä

Turun Kirjan talossa esitellään Jouni Tossavaisen uusia valokuvarunoja huhtikuussa.

Kansainvälinen tanssin päivä herättää Suomen eloon tanssin taian kautta

Kansainvälistä tanssin päivää juhlistetaan ympäri Suomea monipuolisilla esityksillä ja tapahtumilla.

TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Suositun ”Seepra joka ajatteli liikaa” -teoksen kirjoittajan, Tiia Aholan uusin romaani on tarina surusta, joka haluaa tulla löydetyksi.

Susi joka pelkäsi pimeää kirja
”Susi joka pelkäsi pimeää” (Basam Books 2021)

Väkivaltarikostutkija Erin toipuu romahduksesta keskiaikaisessa retriitissä. Hänellä on mukanaan kauan sitten kuolleen äitinsä, Seljan, viisi päiväkirjaa, jotka vievät hänet matkalle pohjoisen mytologian yhdeksään maailmaan, 1990-luvun poliisitoimintaan ja omaan lapsuuteensa.

Tiia Aholan Susi joka pelkäsi pimeää (Basam Books 2021) on tarina kätketystä surusta kolmessa sukupolvessa. Mitä tapahtuu, kun mytologia ja todellisuus sekoittuvat? Entä jos meissä jokaisessa kasvaa maailmanpuu?

”Susi joka pelkäsi pimeää on tarina surusta, joka haluaa tulla löydetyksi. Se on kertomus poliisista, joka tuntee olevansa lammas suden vaatteissa. Se on metafora ihmisen kehosta, joka on kuin pohjoisen mytologian maailmanpuu ja sen kaikki yhdeksän maailmaa.”

Tiia Ahola

Tiia Ahola on työskennellyt matkaoppaana, ja toimii tällä hetkellä vanhempana rikoskonstaapelina Helsingissä. Hän on aina ollut kiinnostunut ihmisen mielen pimeistä ja valoisista puolista, joista hän on oppinut työnsä ja oman elämänsä kautta. Aholalta on julkaistu aiemmin romaani Seepra joka ajatteli liikaa (Basam Books 2020).

Saatavilla painettuna verkosta.

Lähde: Basam Books

spot_img