SAATTOHOITO 79: Pääoma ja valtiovalta / Urheilupuisto 13.6. (Hiljaiset Levyt HIKS-081) 2022

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 16/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Jaa somessa

Ei niinkään yllättäen Kouvolasta tuleva Saattohoito 79 luottaa 70-luvun punkkiin.

Viime vuonna tuli LP ja nyt on vuorossa single, jonka A-puoli on tietenkin versio Blå Tågetin jo -72 julkaistusta biisistä, mutta jonka Ebba Grön teki tunnetuksi nimellä Staten & kapitalet.

Versio on todella hyvä ja uskollinen luonnollisesti E.G:n versiolle. Laulaja Janne Tokon ääni kuulostaa Tumppi Varoselta (eikä vähää kuulostakaan!) ja tämähän ei ole huono asia.

Saattohoito arvostelu

B-puolen kaunis oma biisi ei ole yhtään sen huonompi ja voisi olla vaikkapa laulun lisäksi myös sävellyksenä joltain Problemsin vanhalta levyltä, uusi Problems kun ei oikein ole enää minuun kauheasti iskenyt. Bändin soittajat eivät ole kauhean nuoria ja Tokko on soittanut kauan sitten mm. Los Jacopablosien kolmannella pitkäsoitolla Kolmas vene vasemmalta.

Nyt on kuitenkin kyseessä sen luokan vanhan liiton punkpoppia, että luulisi menestystäkin tulevan. Eihän tällaista melodista, mutta kuitenkin rankempaa musiikkia koskaan ole liikaa, nyt kun Pää Kii-yhtyekin on ainakin tauolla.

– V. Vahtera

spot_img