SAATTOHOITO 79: Pääoma ja valtiovalta / Urheilupuisto 13.6. (Hiljaiset Levyt HIKS-081) 2022

Aiheeseen liittyvää

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Jaa somessa

Ei niinkään yllättäen Kouvolasta tuleva Saattohoito 79 luottaa 70-luvun punkkiin.

Viime vuonna tuli LP ja nyt on vuorossa single, jonka A-puoli on tietenkin versio Blå Tågetin jo -72 julkaistusta biisistä, mutta jonka Ebba Grön teki tunnetuksi nimellä Staten & kapitalet.

Versio on todella hyvä ja uskollinen luonnollisesti E.G:n versiolle. Laulaja Janne Tokon ääni kuulostaa Tumppi Varoselta (eikä vähää kuulostakaan!) ja tämähän ei ole huono asia.

Saattohoito arvostelu

B-puolen kaunis oma biisi ei ole yhtään sen huonompi ja voisi olla vaikkapa laulun lisäksi myös sävellyksenä joltain Problemsin vanhalta levyltä, uusi Problems kun ei oikein ole enää minuun kauheasti iskenyt. Bändin soittajat eivät ole kauhean nuoria ja Tokko on soittanut kauan sitten mm. Los Jacopablosien kolmannella pitkäsoitolla Kolmas vene vasemmalta.

Nyt on kuitenkin kyseessä sen luokan vanhan liiton punkpoppia, että luulisi menestystäkin tulevan. Eihän tällaista melodista, mutta kuitenkin rankempaa musiikkia koskaan ole liikaa, nyt kun Pää Kii-yhtyekin on ainakin tauolla.

– V. Vahtera

spot_img