SAATTOHOITO 79: Pääoma ja valtiovalta / Urheilupuisto 13.6. (Hiljaiset Levyt HIKS-081) 2022

Aiheeseen liittyvää

TIMO KALEVI FORSS:Leevi And The Leavings – Hittitehtaan Tarina (Like, 2022)

Leevi oli sellainen yhtye, jota ei kakarana hurjana punkkarina voinut kuunnella, tai ainakaan sellaista ei voinut myöntää.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Arvostelussa SIMON HALFON – Oasis: Supersonic (Like, 2021)

Yleensä en ole kauheasti kiinnostunut, kun elämäkerroissa puhutaan tyyppien lapsuudesta, mutta tämä teki siinäkin poikkeuksen, vaikka tyypillinen ryysyistä rikkauksiin -tarina onkin.

Puhos Loves People -festivaali kutsuu sinut monimuotoiseen Itä-Helsinkiin

Puotinharjun Puhoksella vietetään jokavuotista korttelijuhlaa lauantaina 6.8.

Jaa somessa

Ei niinkään yllättäen Kouvolasta tuleva Saattohoito 79 luottaa 70-luvun punkkiin.

Viime vuonna tuli LP ja nyt on vuorossa single, jonka A-puoli on tietenkin versio Blå Tågetin jo -72 julkaistusta biisistä, mutta jonka Ebba Grön teki tunnetuksi nimellä Staten & kapitalet.

Versio on todella hyvä ja uskollinen luonnollisesti E.G:n versiolle. Laulaja Janne Tokon ääni kuulostaa Tumppi Varoselta (eikä vähää kuulostakaan!) ja tämähän ei ole huono asia.

Saattohoito arvostelu

B-puolen kaunis oma biisi ei ole yhtään sen huonompi ja voisi olla vaikkapa laulun lisäksi myös sävellyksenä joltain Problemsin vanhalta levyltä, uusi Problems kun ei oikein ole enää minuun kauheasti iskenyt. Bändin soittajat eivät ole kauhean nuoria ja Tokko on soittanut kauan sitten mm. Los Jacopablosien kolmannella pitkäsoitolla Kolmas vene vasemmalta.

Nyt on kuitenkin kyseessä sen luokan vanhan liiton punkpoppia, että luulisi menestystäkin tulevan. Eihän tällaista melodista, mutta kuitenkin rankempaa musiikkia koskaan ole liikaa, nyt kun Pää Kii-yhtyekin on ainakin tauolla.

– V. Vahtera

spot_img