Ouluun uusi outo kirjakustantamo

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Jaa somessa

Ouluun on perustettu uusi kirjakustantamo. Anomalia kustannus Oy on Antti Kiviniemen luotsaama tieteen rajailmiöihin ja äärimmäiseen kummallisuuteen erikoistunut kustantamo.

Yhteinen tekijä Anomalia kustannuksen julkaisuissa on kiistanalaisuus ja tieteen hyljeksimä rajatieto.

19.8.2022 08:30:00 | Anomalia kustannus

Kirjojen teemat kulkevat ufoista uskontoon, tietoisuuden tutkimuksesta kuolemanrajakokemuksiin. Monet kirjoista ovat kulttiklassikoita 60–70-luvun pulp-hengessä.

Carl Jungin ja John A. Keelin ennen suomentamattommat klassikot julki
Anomalia kustannus Oy julkaisee syyskuussa Carl G.

Jungin Lentävät lautaset – Aikamme myytti (suom. Lena Talvio) ja John A. Keelin Operaatio troijalainen – Klassinen ufotutkimus (suom. Tuulia Vihanto). Carl G. Jungin vuonna 1957 julkaistuun kirjaan on esipuheen tehnyt ufologi ja uskontotieteilijä Jaakko Närvä. Vuonna 1970 julkaistu John Keelin kirja on ensimmäisiä ufologian läpimurtotutkimuksia. John Keel kiistää ufojen avaruudellisen alkuperän ja toteaa ilmiön olevan ikivanha, ihmisen tietoisuutta – myyttien ja uskontojen avulla – muokkaava ultraterrestriaalinen ilmiö.
Kirjat tulevat painosta syyskuun puolivälissä.

Jatkossa kustannusohjelmassa on mm. Jacques Valléeta ja Hesemannin Fatima-kirja.
Kirjoja voi tilata ennakkoon kustantamon verkkokaupasta anomaliakustannus.fi.

Lähde Anomalia kustannus


 

spot_img