Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Aiheeseen liittyvää

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Palkittu LANU!-kirjallisuusfestivaali juhlistaa kirjallisuutta myös liveyleisön edessä

LANU!-kirjallisuusfestivaali yhdistää virtuaalisen sekä livetapahtuman, keskittyen itseilmaisuun ja nuorten kirjallisuuteen.

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Jaa somessa

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikintekijään, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko, striimaaja ja musiikin harrastaja.

Hei ja tervetuloa haastatteluun! Kertoisitko hieman itsestäsi? Mitä olet tehnyt lähiaikoina?

Viime aikoina olen alkanut julkaisemaan demojani, koska niistä on pidetty valtaosin, useita vuosia opintoja harmonikalla, Itä-Helsingin musiikkiopistossa lapsena. Lisäksi vapaata opiskelua kurssien ja leirien muodossa. Omatoimisesti ensimmäinen soittimeni oli nokkahuilu.

Nokkahuilu, sepä mielenkiintoista! Mitä muita soittimia olet soittanut?

Kuva

Virallinen ensimmäinen soitin oli harmonikka, sitten opiskelin omatoimisesti syntetisaattorin ja midi-koskettimistot. Aloitin luomaan musiikkia miksaamalla sekä soittamalla syntetisaattoria.

Mistä saat ideoita musiikintekoon?

Soitan spontaanisti, ideat tulevat minulle ajatuksiini, saan joskus melodian ajatuksiini vaikka ihan lepäämässä ollessa.

Joskus on herättävä melodia soittamaan muistiin kun vielä muistaa joka hiukan tietenkin ärsyttää jos on lepäämässä vaikka, että miten se menikään. Pyrin aina siihen että luomukseni ovat uniikkeja, sekä persoonallisia se varmasti on asia jonka vuoksi kappaleeni voivat kiinnostaa.

Kertoisitko vielä hieman lisää itsestäsi ja musiikistasi?

Olen kotimuusikko, home-based -artisti, soitan spontaanisti pääasiassa, striimaan internetiin akselilla Spotify, Deezer, Apple Audiomack, jne. En ole niinkään esiintyvä artisti, mutta ehdottomasti innokas musiikin luoja kylläkin.

mrkeyboard netissä

Spotify: Avaa Spotify
YouTube: Avaa YouTube
Instagram: Avaa Instagram
Twitter: Avaa Twitter

– Wenla V.

spot_img