Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Aiheeseen liittyvää

Emotion Visa: Rumpalit

Jatkumona viime viikon visalle, myös rumpalit saavat nyt osansa....

Tuomas Myllylä – Pakanat (2018)

Vuosi on 916 ja nuori Ari Halikko joutuu elämänsä kovimpaan paikkaan, kun kahden suvun välinen riita eskaloituu. Tämän seurauksena Hyypiät murhaavat hänen perheensä ja talokin poltetaan. Ari on lähellä päästä hengestään myös, mutta Olaf Idänmatkaaja haluaa pojan itselleen palkkiona avustaan tuhotöissä.

THE MEMBERS: The Sound Of The Suburbs/Working Girl (Anglocentric AGC 100066) 7″ 2023

The Members täytti 45 vuotta, vaikka se oikeammin taisi tapahtua jo pari vuotta sitten ja eka levytyskin on vuodelta 1977, mutta koelevythän tästä tulivatkin jo viime vuonna. Niin, vuosien kunniaksi Angloc. julkaisi sinkkuna bändin suurimmat hitit.

Emotion Visa: Euroviisut

Jollekin seuraava visa on helppo, toiselle hyvin vaikea. Kokeile...

Emotion Visa: Kitaristit

Skenepisteitä taas jaossa. Testaa alta tietämyksesi kitaristeista ja heidän...

Jaa somessa

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikintekijään, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko, striimaaja ja musiikin harrastaja.

Hei ja tervetuloa haastatteluun! Kertoisitko hieman itsestäsi? Mitä olet tehnyt lähiaikoina?

Viime aikoina olen alkanut julkaisemaan demojani, koska niistä on pidetty valtaosin, useita vuosia opintoja harmonikalla, Itä-Helsingin musiikkiopistossa lapsena. Lisäksi vapaata opiskelua kurssien ja leirien muodossa. Omatoimisesti ensimmäinen soittimeni oli nokkahuilu.

Nokkahuilu, sepä mielenkiintoista! Mitä muita soittimia olet soittanut?

Kuva

Virallinen ensimmäinen soitin oli harmonikka, sitten opiskelin omatoimisesti syntetisaattorin ja midi-koskettimistot. Aloitin luomaan musiikkia miksaamalla sekä soittamalla syntetisaattoria.

Mistä saat ideoita musiikintekoon?

Soitan spontaanisti, ideat tulevat minulle ajatuksiini, saan joskus melodian ajatuksiini vaikka ihan lepäämässä ollessa.

Joskus on herättävä melodia soittamaan muistiin kun vielä muistaa joka hiukan tietenkin ärsyttää jos on lepäämässä vaikka, että miten se menikään. Pyrin aina siihen että luomukseni ovat uniikkeja, sekä persoonallisia se varmasti on asia jonka vuoksi kappaleeni voivat kiinnostaa.

Kertoisitko vielä hieman lisää itsestäsi ja musiikistasi?

Olen kotimuusikko, home-based -artisti, soitan spontaanisti pääasiassa, striimaan internetiin akselilla Spotify, Deezer, Apple Audiomack, jne. En ole niinkään esiintyvä artisti, mutta ehdottomasti innokas musiikin luoja kylläkin.

mrkeyboard netissä

Spotify: Avaa Spotify
YouTube: Avaa YouTube
Instagram: Avaa Instagram
Twitter: Avaa Twitter

– Wenla V.

spot_img