Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Aiheeseen liittyvää

pothOles – It’s Been a While (Common Labour 2024)

Common Labour-levymerkki palaa vuosien tauon jälkeen tuomalla label-isännän PothOlesin uutta syvää house-musiikkia kuulijoille vinyylimuodossa. Deep housea genren klassisessa merkityksessään tarjoillaan neljän kappaleen voimin.

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Mitkä kirjat ovat suosituimpia pääkaupunkiseudulla tänä kesänä?

Pääkaupunkiseudun kirjastojen kesälukemistasuositut: dekkarit ja Finlandia-ehdokkaat. Oodi on Helsingin matkailuvetonaula.

Ruisrockin festaritunnelma huipussaan: Iloinen ja ikimuistoinen viikonloppu

Ruisrock-festivaali toi Ruissaloon 105 000 juhlijaa ja yli 100 upeaa artistia. Tapahtuma oli täynnä musiikkia ja unohtumattomia hetkiä.

Jaa somessa

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikintekijään, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko, striimaaja ja musiikin harrastaja.

Hei ja tervetuloa haastatteluun! Kertoisitko hieman itsestäsi? Mitä olet tehnyt lähiaikoina?

Viime aikoina olen alkanut julkaisemaan demojani, koska niistä on pidetty valtaosin, useita vuosia opintoja harmonikalla, Itä-Helsingin musiikkiopistossa lapsena. Lisäksi vapaata opiskelua kurssien ja leirien muodossa. Omatoimisesti ensimmäinen soittimeni oli nokkahuilu.

Nokkahuilu, sepä mielenkiintoista! Mitä muita soittimia olet soittanut?

Kuva

Virallinen ensimmäinen soitin oli harmonikka, sitten opiskelin omatoimisesti syntetisaattorin ja midi-koskettimistot. Aloitin luomaan musiikkia miksaamalla sekä soittamalla syntetisaattoria.

Mistä saat ideoita musiikintekoon?

Soitan spontaanisti, ideat tulevat minulle ajatuksiini, saan joskus melodian ajatuksiini vaikka ihan lepäämässä ollessa.

Joskus on herättävä melodia soittamaan muistiin kun vielä muistaa joka hiukan tietenkin ärsyttää jos on lepäämässä vaikka, että miten se menikään. Pyrin aina siihen että luomukseni ovat uniikkeja, sekä persoonallisia se varmasti on asia jonka vuoksi kappaleeni voivat kiinnostaa.

Kertoisitko vielä hieman lisää itsestäsi ja musiikistasi?

Olen kotimuusikko, home-based -artisti, soitan spontaanisti pääasiassa, striimaan internetiin akselilla Spotify, Deezer, Apple Audiomack, jne. En ole niinkään esiintyvä artisti, mutta ehdottomasti innokas musiikin luoja kylläkin.

mrkeyboard netissä

Spotify: Avaa Spotify
YouTube: Avaa YouTube
Instagram: Avaa Instagram
Twitter: Avaa Twitter

– Wenla V.

spot_img