Anu Patrakka ehdolla Vuoden johtolanka -palkinnon saajaksi

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Murhia Pohjanmaalla -sarja saavuttaa Pohjoismaat ja Viron

Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -sarjan uusin osa leviää uusille markkinoille. Vaasan poliisista kertovien kiehtovien tarinoiden pariin pääsevät pian myös norjalaiset, tanskalaiset ja virolaiset lukijat.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Beethovenin ’Fidelio’ resonoi Tampereella Susanna Mälkin tahtipuikon alla

Susanna Mälkki johtaa Beethovenin Fidelio-oopperan konserttiversion Tampere-talossa, mukana suomalaiset tähtilaulajat.

Jaa somessa

Katumuksen kallio on Patrakan kuudes Rui Santos -kirja. Suomen dekkariseura palkitsee vuoden parhaan dekkarin helmikuussa.

Katumuksen kallio on Patrakan kuudes Rui Santos -kirja. Suomen dekkariseura palkitsee vuoden parhaan dekkarin helmikuussa.

  Kuva: Klaus Welp
Kuva: Klaus Welp

Vuoden johtolanka -palkinnon saajaksi on ehdolla kuusi kirjaa. Anu Patrakan Katumuksen kallio on Portugaliin sijoittuvan kirjasarjan perinteinen arvoitusdekkari, jossa lukija saa arvailla syyllistä ja varmasti erehtyäkin moneen kertaan.

Anu Patrakka

Kirja koukuttaa myös pohtimaan katolisen kirkon sielunpaimenten rooleja kirkon sääntöviidakossa. Patrakka kirjoittaa kiinnostavasti padreista ja seurakuntien työntekijöistä aina haudankaivajia myöten.

Anu Patrakka on kotoisin Porvoosta. Elämänmuutos vei hänet Portugaliin kirjoittamaan dekkareita. Kirjasarjan päähenkilö Rui Santos ratkoo rikoksia Portugalin kylissä ja rannikkokaupungeissa. Äänikirjat lukee Toni Kamula.

Lähde Into Kustannus

spot_img