Päivi Alasalmen Hallavainen-dekkarisarjan kolmas osa julkaistu painettuna

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Päivi Alasalmen kirjoittama ’Kyy povellani’, Hallavainen-dekkarisarjan kolmas osa, on nyt julkaistu ja saatavilla painettuna kirjana.

Päivi Alasalmen suosittu Hallavainen-dekkarisarja saa jatkoa, kun kolmas osa ’Kyy povellani’ on julkaistu painettuna kirjana Aviador Kustannuksen toimesta.

Rikoskonstaapeli Hallavainen ja konstaapeli Sirkiä ovat vastatusten Pendolinon alle jääneen yhteiskunnan tukipylvään kuoleman kanssa, jonka syy jää epäselväksi. Samalla hirmumyrsky Karla mullistaa Perämeren rannikon arjen.

Päivi Alasalmi ottaa lukijansa jälleen mukaan psykologisesti piirtämäänsä rikosmaailmaan, jossa käydään pahuuden ja hyvyyden ikuista kamppailua. ’Kyy povellani’ on kirjailijan 30. teos ja se tuo sarjan dekkareiden ystävien luettavaksi taitavalla tarinankerronnalla sekä oivaltavilla juonenkäänteillään.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img