Helsingin uuttavuotta juhlitaan Hartwall Arenalla ja kotona tähtiartistien seurassa

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Palkittu LANU!-kirjallisuusfestivaali juhlistaa kirjallisuutta myös liveyleisön edessä

LANU!-kirjallisuusfestivaali yhdistää virtuaalisen sekä livetapahtuman, keskittyen itseilmaisuun ja nuorten kirjallisuuteen.

Jaa somessa

Vuoden vaihtumista juhlitaan jälleen 31.12.

Juhlat soljuvat Suomen eturivin artistien seurassa. BEHMin, Erika Vikmanin ja Blind Channelin tähdittämään konserttiin voi osallistua koronaturvallisesti Hartwall Arenalla tai sitä voi seurata kotisohvilla Ylen kanavien välityksellä. Ilta päättyy näyttäviin kaupungin ilotulituksiin.

Vuosi vaihtuu Helsingissä koronaturvallisesti juhlien

Harwall Arenalla nähtävässä konsertissa lavalle nousevat debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut BEHM, menneiden vuosikymmenien kaikuja riemukkaalla diskopopillaan herättävä Erika Vikman sekä Euroviisu-huumasta koko kansan suosikiksi ponnistanut Blind Channel. Juhlatunnelmaan yleisön virittää DJ Windows95man, ja show’n juontavat Emma Karasjoki ja Gogi Mavromichalis.

Uudenvuoden juhlat Helsingissä 2021-2022
Tähtiartistit värittävät uudenvuoden 2022 juhlintaa.

Hartwall Arenan tapahtumaan voi osallistua koronapassin esittämällä paikan päällä tai konserttia voi seurata kotisohvilta Ylen kanavilta. Maksuttomat liput areenalle tulevat varattaviksi verkossa Ticketmasterin kautta perjantaina 10. joulukuuta klo 9. Konsertti on K-18, ja areenan ravintolat palvelevat vieraita läpi illan.

Paikan siirtyminen johtuu koronapasseista

Perinteisesti Kansalaistorilla järjestetty juhla siirtyy areenalle ja televisioon, sillä koronapassien tarkastaminen ei ole mahdollista kymmenien tuhansien kävijöiden toritapahtumassa. Illan loisteliaasti päättävät ilotulitukset ammutaan hajautetusti kolmesta eri lokaatiosta, ja ne ovat nähtävissä laajalta alueelta ympäri kaupungin.

“On hienoa päästä jälleen ottamaan vastaan uusi vuosi ja katsoa yhdessä kohti tulevaa. Kannustamme kaikkia kaupunkilaisia juhlimaan koronaturvallisesti ja seuraamaan kaupungin yhteistä ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan. Näin vältämme ylimääräistä sotkua ja melua saaden samalla nauttia upeasta ilotulituksesta”,

sanoo pormestari Juhana Vartiainen.

Unikeon uudenvuoden valvojaiset

Perheen pienimmät pääsevät lisäksi seuraamaan Unikeon uudenvuoden valvojaisia Helsinki-kanavalla. Kaikenikäisille sopivien bileiden takana on kaupungin kekseliäimpien lastentapahtumien taustavoimana tunnettu Skidit-kollektiivi. Tallenne on katsottavissa verkossa koko uudenvuoden ajan.

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtuman tuottaa Helsingin tapahtumasäätiö.

Lähde Helsingin tapahtumasäätiö

spot_img