Helsingin uuttavuotta juhlitaan Hartwall Arenalla ja kotona tähtiartistien seurassa

Aiheeseen liittyvää

Kiihkeä tietokirja kertoo eurooppalaisista jalkapalloheimoista

Mitä jalkapalloseuran kannattaminen merkitsee? Yksitoista legendaarista otteluparia avaa näkymän Euroopan historiaan ja risteäviin identiteetteihin.

Linnanniemestä tulee Turun ensimmäinen taidekaupunginosa

Taideohjelman laatii julkiseen taiteeseen ja rakennetun ympäristön taidekoordinaatioon erikoistunut konsulttiyhtiö Frei Zimmer.

Tietokirja kertoo herkullisia tarinoita huijauksista ja bluffeista

Turhamaisuus ja oman edun tavoittelu houkuttelevat huijauksiin, mutta joskus hämäyksillä pelastetaan jopa ihmishenkiä. Hyvää tarkoittavakin voi joutua petoskierteen pyörteisiin.

Boreal Nuance: Northern Crown julkaistaan 20.5.2022 – maailman muuttuessa kappale sai uuden merkityksen

Ajoittain grungehtava mutta aina melodinen jyväskyläläisbändi äänitti kappaleen hyvissä ajoin. 

Kirjailijaliiton 10 000 euron arvoiset palkinnot jaettu

Kirjailijaliiton tunnustuspalkinto myönnetään kirjailija Maarit Verroselle ja lasten- ja nuortenkirjallisuuden Tirlittan-palkinto kirjailija Harri István Mäelle.

Jaa somessa

Vuoden vaihtumista juhlitaan jälleen 31.12.

Juhlat soljuvat Suomen eturivin artistien seurassa. BEHMin, Erika Vikmanin ja Blind Channelin tähdittämään konserttiin voi osallistua koronaturvallisesti Hartwall Arenalla tai sitä voi seurata kotisohvilla Ylen kanavien välityksellä. Ilta päättyy näyttäviin kaupungin ilotulituksiin.

Vuosi vaihtuu Helsingissä koronaturvallisesti juhlien

Harwall Arenalla nähtävässä konsertissa lavalle nousevat debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut BEHM, menneiden vuosikymmenien kaikuja riemukkaalla diskopopillaan herättävä Erika Vikman sekä Euroviisu-huumasta koko kansan suosikiksi ponnistanut Blind Channel. Juhlatunnelmaan yleisön virittää DJ Windows95man, ja show’n juontavat Emma Karasjoki ja Gogi Mavromichalis.

Uudenvuoden juhlat Helsingissä 2021-2022
Tähtiartistit värittävät uudenvuoden 2022 juhlintaa.

Hartwall Arenan tapahtumaan voi osallistua koronapassin esittämällä paikan päällä tai konserttia voi seurata kotisohvilta Ylen kanavilta. Maksuttomat liput areenalle tulevat varattaviksi verkossa Ticketmasterin kautta perjantaina 10. joulukuuta klo 9. Konsertti on K-18, ja areenan ravintolat palvelevat vieraita läpi illan.

Paikan siirtyminen johtuu koronapasseista

Perinteisesti Kansalaistorilla järjestetty juhla siirtyy areenalle ja televisioon, sillä koronapassien tarkastaminen ei ole mahdollista kymmenien tuhansien kävijöiden toritapahtumassa. Illan loisteliaasti päättävät ilotulitukset ammutaan hajautetusti kolmesta eri lokaatiosta, ja ne ovat nähtävissä laajalta alueelta ympäri kaupungin.

“On hienoa päästä jälleen ottamaan vastaan uusi vuosi ja katsoa yhdessä kohti tulevaa. Kannustamme kaikkia kaupunkilaisia juhlimaan koronaturvallisesti ja seuraamaan kaupungin yhteistä ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan. Näin vältämme ylimääräistä sotkua ja melua saaden samalla nauttia upeasta ilotulituksesta”,

sanoo pormestari Juhana Vartiainen.

Unikeon uudenvuoden valvojaiset

Perheen pienimmät pääsevät lisäksi seuraamaan Unikeon uudenvuoden valvojaisia Helsinki-kanavalla. Kaikenikäisille sopivien bileiden takana on kaupungin kekseliäimpien lastentapahtumien taustavoimana tunnettu Skidit-kollektiivi. Tallenne on katsottavissa verkossa koko uudenvuoden ajan.

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtuman tuottaa Helsingin tapahtumasäätiö.

Lähde Helsingin tapahtumasäätiö

spot_img