Jokainen perheestäni on tappanut jonkun – synkän humoristinen uutuus

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Mikko Rautiainen pyrkii Guinnessin maailmanennätykseen

Mikko Rautiainen tavoittelee Guinnessin maailmanennätystä Holland’s Got Talent -ohjelmassa yhdistämällä komiikan ja nenähuilunsoiton hollantilaisiin klassikoihin.

The Record of My Life #35: Nine Inch Nails – The Downward Spiral (Nothing records 1994)

Tiedättehän ne albumit, joita ei tarvitse edes laittaa soimaan ja silti se musiikki soi alitajunnassa ja lyriikat tulee vahvasti ajatuksiin, koska olet kuunnellut levyä niin paljon oikeassa herkkyyskaudessa ja ajassa? Minulle Nine Inch Nailsin The Downward Spiral on juuri sellainen. Harvemmin sitä enää kuuntelen, mutta levyn kansikuva ja tunnelmat palaavat mielen looppailuun usein.

Jaa somessa

Benjamin Stevensonin Jokainen perheestäni on tappanut jonkun on täynnä mustaa huumoria ja yllättäviä käänteitä. Kirja tarjoaa uniikin kertojaratkaisun ja vangitsevia hahmoja.

Benjamin Stevensonin teos, Jokainen perheestäni on tappanut jonkun, on odotettu tulokas suomalaisilla kirjamarkkinoilla. Tämä mustaa huumoria sisältävä dekkari on täynnä yllättäviä käänteitä.

Cunninghamin perheessä jokainen on tappanut jonkun, ja he kokoontuvat sukujuhliensa viettoon hiihtokeskukseen. Yksi perheenjäsenistä kuolee, mutta tapahtumien kulku on kaikkea muuta kuin ennalta-arvattava.

Kertojaratkaisu on uniikki ja yllättävä, eikä siitä kannata paljastaa liikaa. Stevenson on hyödyntänyt kokemuksiaan niin kirjailijana kuin stand up -koomikkona, tuoden tarinaan yllättäviä ja naurattavia elementtejä. Tässä tarinassa on tarkat säännöt, ja päähenkilö tuntee ne kaikki.

Stevenson on saanut paljon kiitosta erityisesti mustan huumorin käytöstä. Kirjan leikkimielinen ote yhdistettynä tummiin sävyihin luo vangitsevan lukukokemuksen. Auteur itse toteaa, että vaikeista aiheista voi parhaiten puhua juuri huumorin avulla.

Benjamin Stevenson on australialainen stand up -koomikko ja kirjailija. Hän on saavuttanut suosiota sekä koomikkona että kirjailijana, ja hänen seuraava teoksensa, Jokainen tässä junassa on syyllinen, julkaistaan vuonna 2025.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

spot_img