Innon Kevät 2025: Kirjallisuuden uutuudet voimaannuttavat

Aiheeseen liittyvää

OO Recordingsin kuudes julkaisu ulos marraskuussa diginä ja kasettina.

Kuudes julkaisu OO Recordingsilla kasvattaa artistien listaa Ukrainaan, kun...

Defiled Serenity – Your Worst Enemy

Before The Dawn -yhtyeen keulahahmon Paavo Laapotin perustama Defiled...

Emotion visa: Hellsinki Metal Festival

Emotion visa palaa kesälomilta ajankohtaisella visailulla. Testaa mitä tiedät...

Jani Kaaro palkittu Tietopöllö-palkinnolla — Uusi tietokirja tutustuttaa geenien maailmaan

Jani Kaaro palkittiin Tietopöllö-palkinnolla ansiokkaasta lasten tietokirjatuotannostaan. Hänen uusimmat teoksensa tutustuttavat lukijan maailman ihmeisiin kiehtovalla tavalla.

Arvostelussa AVSR – Color Cycle

Tällä kertaa levylautasella on jyväskyläläisen musiikintekijän, Antti Rautapään, sooloprojektin...

Jaa somessa

Innon kevät 2025 esittelee kirjallisuuden uutuuksia, jotka käsittelevät naisten voimaa ja tarjoavat vertaistukea. Mukana ovat muun muassa teokset ADHD:stä ja anoreksiasta selviytymiseen.

Innon kevät 2025 tarjoaa kiehtovia kirjauutuuksia, joissa käsitellään tyttöjen ja naisten voimaa sekä tarinoita, jotka puhuttelevat monia. Uudet teokset tarjoavat vertaistukea ADHD:n, anoreksian ja Alzheimerin kanssa eläville.

Riina Tanskasen sarjakuva ’Tympeät tytöt – Luokkakipuja’ sukeltaa tyttöyttä ja luokkaa käsitteleviin teemoihin. Kirja käsittelee talouden perusasioita tyttöjen arkikokemusten kautta.

Laura Wathénin ’Ai se olikin ADHD’ tuo esiin myöhään diagnosoitujen haasteita, kun taas Eveliina Talvitien romaanitrilogian avausosa ’Helga’ vie lukijan historiallisen ompelijan tarinaan.

Saara Henriksson, Eevi Iisakkila ja Antti Vihinen jatkavat menestyksekkäitä kirjallisia sarjojaan, jotka kamppailevat identiteetin, historiallisen voiman ja rikosmysteerien parissa.

Markku Tasalan ’Partisaanien sotavankina’ tarkastelee sotavankeuden traumoja, kun taas Evin Cetinin ja Jens Liljestrandin kirjassa ’Jenginuorten väkivalta’ kohtaamme nuorten jengien karun todellisuuden.

Lähde Into Kustannus

spot_img