Toinen Luonto – Hiljainen Kevät (Sudenmarja 2024)

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Toinen Luonto on tamperelaisen Samuli Huttusen darkwave/EBM/synth-projekti, jonka ensimmäinen ep vakuuttaa väkevällä minimalismillaan.

Paikoitellen neljän raidan ep tuo mieleen legendaarisen Organin 80-luvun kotimaisesta postpunk/new wave-skenestä. Teos on tamperelaisen tumman alakulttuurin lahja maailmalle, vierailevina vokalisteina toimivat Absolute Key upeassa synth-sinfoniassa Tartunta ja Minkki raivokkaassa Häkki-biisissä. Estetiikka on punk ja syntetisaattorit analogisia. Morphologysta tuttu Michael Diekmann on loihtinut rikkaan masteroinnin vinyyliversiolle, joten korvaa hellivä aikamatka 80-luvun alun hikisiin postpunk-kellareihin on luvassa.

Raita joka tekee erityisen vaikutuksen: Hiljainen Kevät

spot_img