Paranoid London – Arseholes, Liars and Electronic Pioneers (Paranoid London 2024)

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Paranoid London on uudella albumillaan kuin The Chemical Brothersin paha kaksoisveli steroideissa ja tutkimuskemikaaleissa. Paranoid London ei päästä poppia levyllensä vaan pitää albumin raidat vahvasti hapokkaassa ja kieroutuneessa, mutta tanssilattian hypnoottiseen otteeseen kaappavassa tunnelmassa.

Paranoid London
Paranoid London – Arseholes, Liars and Electronic Pioneers

Pääasiassa albumin soundi rouskuttaa jossain acidin, teknon, elektron ja vanhan koulukunnan raaemman housen maisemissa, välillä tyylitellään EBM-synkkyydessä teollisissa tunnelmissa.

Vokalisti-vieraat tuovat hienon orgaanisen elementin tälle konemusa-konkarien kieltämättä itsevarmalle voimakkaalle kokonaisuudelle. Primal Screamin Bobby Gillespie laulaa kuin nykydystopian kukkaislapsille levyn aloitusraidassa People (Ah Yeah) joka on ambientia 303-mausteilla.

Siitä polveillaan heti rapeampien rytmien pariin Love One Self-raidalla, mikä voisi olla Nitzer Ebbin tai Nine Inch Nailsin alkupään levyjen materiaalia. Jostain syystä aiempi sinkkubiisi Annihilate World and Start All Over Again on tehty levylle uusiksi vokalistin kanssa nimellä The Motion. Toimii sekin, vaikka pidänkin originaalin singlen raakuudesta paljon.

Vainoharhaisen Lontoon albumi todistaa jälleen kerran sen että albumi-formaatti elektronisen rytmimusiikin saralla ei ole kuollut.

Raita joka tekee erityisen vaikutuksen: Love One Self with Joe Love

Mikko Ihalainen

spot_img