Annika Metsäketo lataa suoria sanoja rakkaudesta ja julkisuusmyllystä

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Taiteilijaperheen tytär ja suomalaisten rakastama radioääni Annika Metsäketo on elänyt poikkeuksellisen elämän musiikki- viihde- ja mediamaailman aitiopaikalla.

Veli Kojosen kirja Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo sisältää nimensä mukaisesti Annikan radioaalloiltakin tuttua suoraa puhetta.

Suora lähetys
Veli Kojonen
Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo julkaistaan 15.9.
Kuva: Viljami Harjuniemi
Annika Metsäketo
Veli Kojonen: Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo (Docendo 2022), sidottu, 241 sivua.  

Annika Metsäketo teki ensimmäiset julkiset esiintymiset perheensä kanssa jo 1970-luvun lopussa muusikkovanhempiensa Martti ja Maikki Metsäkedon sekä veljensä, tenori Tomi Metsäkedon kanssa.

Annikan tarina vilisee kuuluisuuksia – hän pääsi jo nuorena Bon Jovin ja Mötley Crüen takahuoneisiin, päätyi Renny Harlinin ja Geena Davisin kihlajaisiin, ja lopulta taikuri David Copperfieldkin olisi halunnut hänen kanssaan salasuhteen.

Kirja kuvaa myös dramaattisia hetkiä loppuvuodesta 2004, kun Annika toimi Kiss FM -kanavan aamushow’n juontajana. Poliisit saapuivat studioon kesken lähetyksen pidättämään juontajapari Timpe Salosen.

Suora lähetys – äänessä Annika Metsäketo sisältää kokemuksia rakkaudesta, työstä, perheestä ja suomalaisesta julkisuudesta. Annika puhuu kokemistaan asioista kaunistelematta ja kipupisteitä peittelemättä. Hän kertoo myös sen, mitä tapahtuu, kun nuori nainen sanoo ei silloin, kun moni muu sanoo kyllä.

Rehelliseen elämäntarinaan on helppo samaistua, sillä rakkauden, kasvamisen ja parisuhteiden onnistumisten ja epäonnistumisten käänteiltä ei säästy meistä kukaan.

Saatavilla sidottuna.

Lähde Docendo

spot_img