Annika Metsäketo lataa suoria sanoja rakkaudesta ja julkisuusmyllystä

Aiheeseen liittyvää

Ystävyyden ja vihan sävyttämä lapsuus 1930-luvun Italiassa – Beatrice Salvionin läpimurtoromaani

Beatrice Salvionin 'En pelkää mitään' tuulettaa ystävyyden ja vihan teemoja fasistisessa Italiassa.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Olli Lehtisen uusi kirja "Auta kaveria keskustellen" on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Jaa somessa

Taiteilijaperheen tytär ja suomalaisten rakastama radioääni Annika Metsäketo on elänyt poikkeuksellisen elämän musiikki- viihde- ja mediamaailman aitiopaikalla.

Veli Kojosen kirja Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo sisältää nimensä mukaisesti Annikan radioaalloiltakin tuttua suoraa puhetta.

Suora lähetys
Veli Kojonen
Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo julkaistaan 15.9.
Kuva: Viljami Harjuniemi
Annika Metsäketo
Veli Kojonen: Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo (Docendo 2022), sidottu, 241 sivua.  

Annika Metsäketo teki ensimmäiset julkiset esiintymiset perheensä kanssa jo 1970-luvun lopussa muusikkovanhempiensa Martti ja Maikki Metsäkedon sekä veljensä, tenori Tomi Metsäkedon kanssa.

Annikan tarina vilisee kuuluisuuksia – hän pääsi jo nuorena Bon Jovin ja Mötley Crüen takahuoneisiin, päätyi Renny Harlinin ja Geena Davisin kihlajaisiin, ja lopulta taikuri David Copperfieldkin olisi halunnut hänen kanssaan salasuhteen.

Kirja kuvaa myös dramaattisia hetkiä loppuvuodesta 2004, kun Annika toimi Kiss FM -kanavan aamushow’n juontajana. Poliisit saapuivat studioon kesken lähetyksen pidättämään juontajapari Timpe Salosen.

Suora lähetys – äänessä Annika Metsäketo sisältää kokemuksia rakkaudesta, työstä, perheestä ja suomalaisesta julkisuudesta. Annika puhuu kokemistaan asioista kaunistelematta ja kipupisteitä peittelemättä. Hän kertoo myös sen, mitä tapahtuu, kun nuori nainen sanoo ei silloin, kun moni muu sanoo kyllä.

Rehelliseen elämäntarinaan on helppo samaistua, sillä rakkauden, kasvamisen ja parisuhteiden onnistumisten ja epäonnistumisten käänteiltä ei säästy meistä kukaan.

Saatavilla sidottuna.

Lähde Docendo

spot_img