Hanna Hertell paljastaa, millaista elämä rikollispomon puolisona on

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 19/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Kesälistan kirjavinkit nuorille lukijoille

Kariston tuoreet julkaisut vievät koululaiset kesällä jännittävien tarinoiden pariin.

Brittitrion The Tiger Lillies poikkeuksellinen esitys Edgar Allan Poen teoksista Suomessa

Maailmankuulu The Tiger Lillies saapuu Suomeen tuoden ainutkertaisen Edgar Allan Poen maailmaan sukeltavan esityksensä Savoy-teatteriin.

Taideyliopiston eurovaalitavoitteet korostavat taiteen merkitystä

Taideyliopisto haluaa nostaa taiteen asemaa Euroopan menestyksen tukipilarina ja vaatii taiteen rahoituksen parantamista.

Syväluotaus lokkien sielunelämään uutuusteoksessa

Biologi Riku Cajanderin uusi tietokirja 'Lokkien maailma' sukeltaa syvälle lokkien sielunelämään.

Jaa somessa

Etsintäkuulutus, katiska-vyyhti, arki rikollisen kanssa rikollisten ympärillä – millaista elämä niiden keskellä on? Janne “Nacci” Tranbergin puoliso Hanna Hertell kertoo nyt paljastelemattoman tarinan siitä, mitä rikollisen puolison arki on.

Rikoksia ja rakkautta on sukellus naisen elämään, jossa ex-aviomies ja lapsen isä on antanut kasvot liivijengille, johtanut rikollisjärjestöä ja tuomittu lukuisista talous-, huumausaine-, petos- ja väkivaltarikoksista.

Rikoksia ja Rakkautta

”Kun joku trauma tulee mieleeni, se tulee aina kuvina. Lääkäri kutsui niitä takaumiksi. Ne tulevat ihan milloin sattuu, mutta eivät vaadi mitään erityistä hetkeä. Voi toki olla, että joku triggeröi niitä, mutta haluaisin traumoista eroon. Kirjan kirjoittaminen on ollut ahdistavaa, mutta myös puhdistavaa. Se on avannut silmäni. Pakottanut käymään kaiken läpi uudestaan. Tämä kirja sisältää 256 sivua elettyä elämääni.”

– Hanna Hertell 
Kansi
Hanna Hertell & Heidi Holmavuo: Rikoksia ja rakkautta (CrimeTime 2022), sidottu, 256 sivua. 

Mitä yhteiselämä rikollisen rinnalla on antanut, ottanut ja vaatinut? Entä mitä tapahtuu, kun arkinen päivä vaihtuu kotietsintään ja päättyy kolmen viikon vankeuteen Pasilan poliisivankilassa ja muuttuu lopulta yli vuoden kestävään odotukseen omasta tuomiosta?

Tässä tarinassa on sivuosassa mies, joka on viettänyt ison osan elämästään etsintäkuulutettuna tai pakomatkoilla. Pääosassa on nainen, joka on huolehtinut aivan kaikesta ja yrittänyt elää mahdollisimman normaalia elämää.

Saatavilla sidottuna.

Lähde Docendo

spot_img