Hanna Hertell paljastaa, millaista elämä rikollispomon puolisona on

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Valtimonteatterin Vaginamonologit – Ajankohtaisemmat kuin koskaan

Valtimonteatterin Vaginamonologit valottaa naisten ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia rohkealla ja ajankohtaisella tavalla.

Runouden taikaa Kulttuurikeskus PiiPoon Runo-olohuoneessa

Kulttuurikeskus PiiPoossa juhlitaan Kirsi Kunnaksen juhlavuotta interaktiivisella Runo-olohuone-näyttelyllä.

Jaa somessa

Etsintäkuulutus, katiska-vyyhti, arki rikollisen kanssa rikollisten ympärillä – millaista elämä niiden keskellä on? Janne “Nacci” Tranbergin puoliso Hanna Hertell kertoo nyt paljastelemattoman tarinan siitä, mitä rikollisen puolison arki on.

Rikoksia ja rakkautta on sukellus naisen elämään, jossa ex-aviomies ja lapsen isä on antanut kasvot liivijengille, johtanut rikollisjärjestöä ja tuomittu lukuisista talous-, huumausaine-, petos- ja väkivaltarikoksista.

Rikoksia ja Rakkautta

”Kun joku trauma tulee mieleeni, se tulee aina kuvina. Lääkäri kutsui niitä takaumiksi. Ne tulevat ihan milloin sattuu, mutta eivät vaadi mitään erityistä hetkeä. Voi toki olla, että joku triggeröi niitä, mutta haluaisin traumoista eroon. Kirjan kirjoittaminen on ollut ahdistavaa, mutta myös puhdistavaa. Se on avannut silmäni. Pakottanut käymään kaiken läpi uudestaan. Tämä kirja sisältää 256 sivua elettyä elämääni.”

– Hanna Hertell 
Kansi
Hanna Hertell & Heidi Holmavuo: Rikoksia ja rakkautta (CrimeTime 2022), sidottu, 256 sivua. 

Mitä yhteiselämä rikollisen rinnalla on antanut, ottanut ja vaatinut? Entä mitä tapahtuu, kun arkinen päivä vaihtuu kotietsintään ja päättyy kolmen viikon vankeuteen Pasilan poliisivankilassa ja muuttuu lopulta yli vuoden kestävään odotukseen omasta tuomiosta?

Tässä tarinassa on sivuosassa mies, joka on viettänyt ison osan elämästään etsintäkuulutettuna tai pakomatkoilla. Pääosassa on nainen, joka on huolehtinut aivan kaikesta ja yrittänyt elää mahdollisimman normaalia elämää.

Saatavilla sidottuna.

Lähde Docendo

spot_img