Algerialainen kirjailija Kamel Daoud vierailee Suomessa

Aiheeseen liittyvää

Säädöt-yhtyeen debyyttisingle tylyttää seksuaaliseen häirintään syyllistyneitä

Punkistakin ammentavan bändin Olkaa tyytyväisii -kappale kertoo seksuaalisesta häirinnästä, jota on kokenut yli puolet alle 35-vuotiaista naisista.

Antti Auvisesta Teoston hallituksen uusi puheenjohtaja

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen.

Kiihkeä tietokirja kertoo eurooppalaisista jalkapalloheimoista

Mitä jalkapalloseuran kannattaminen merkitsee? Yksitoista legendaarista otteluparia avaa näkymän Euroopan historiaan ja risteäviin identiteetteihin.

Tietokirja kertoo herkullisia tarinoita huijauksista ja bluffeista

Turhamaisuus ja oman edun tavoittelu houkuttelevat huijauksiin, mutta joskus hämäyksillä pelastetaan jopa ihmishenkiä. Hyvää tarkoittavakin voi joutua petoskierteen pyörteisiin.

Boreal Nuance: Northern Crown julkaistaan 20.5.2022 – maailman muuttuessa kappale sai uuden merkityksen

Ajoittain grungehtava mutta aina melodinen jyväskyläläisbändi äänitti kappaleen hyvissä ajoin. 

Jaa somessa

Algerialainen kirjailija Kamel Daoud on vierailulla Suomessa lauantaihin 14.5. asti. Kirjailija esiintyy Helsinki Lit -tapahtumassa Bio Rexissä.

Kamel Daoud on tavattavissa Bio Rexissä Helsinki Lit -tapahtumassa, jossa hän esiintyy perjantaina 13.5. klo 19.30 – 20.00. Daoudia haastattelee tapahtumassa Sampsa Peltonen.

Aviador-kustannus

Kirjailija kertoo vastikään suomennetusta Tapaus Meursault -romaanistaan, joka kommentoi Albert Camus’n klassikkoteosta Sivullinen. Romaani kertoo Sivullisen tarinan toisesta näkökulmasta: äänessä onkin Meursaultin sijasta tämän surmaaman arabimiehen veli.

Kamel Daoudin teos Tapaus Meursault ilmestyi Algeriassa vuonna 2013, ja se sai paljon positiivista huomiota voittaen myös useita kirjallisuuspalkintoja.

Teoksen suomennos julkaistiin helmikuussa 2022 Leena Rantasen kääntämänä.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img