Ennätyksiä rikkova trilleri Anna O nyt suomeksi

Aiheeseen liittyvää

Jouni Tossavaisen valokuvarunoja esillä Turun näyttelyssä

Turun Kirjan talossa esitellään Jouni Tossavaisen uusia valokuvarunoja huhtikuussa.

Kansainvälinen tanssin päivä herättää Suomen eloon tanssin taian kautta

Kansainvälistä tanssin päivää juhlistetaan ympäri Suomea monipuolisilla esityksillä ja tapahtumilla.

TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Matthew Blaken trilleri Anna O rikkoo ennätyksiä ja herättää kysymyksen: jos tekee murhan unessa, kumpi se on – syyllinen vai syytön?

Matthew Blaken henkeäsalpaava psykologinen trilleri Anna O on saavuttanut kansainvälisen myyntimenestyksen jo ennen sen julkaisua, sillä oikeudet romaanin kustannusmyynteihin saatiin 30 maassa kahden päivän aikana.

Yhä unen omaan maailmaansa vajonneen Anna Ogilvyn elämä synkistyi, kun hän surmasi kaksi ystäväänsä painajaisissaan. Kun totuus murhatapahtumasta on vain Annan tiedossa, rikospsykologi Benedict Princen tehtävänä on valaista synkkä mysteeri.

Anna O:n debyytti englanninkielisenä teoksena myi yli 50 000 kopiota, ja se nousi nopeasti huipulle Apple myydyimpien äänikirjojen joukossa. Kirjan suomentanut Markus Myllyoja.

Kirjailija Matthew Blaken taustatyö kirjaa varten käsitteli rikoksia unessa ja resignaatiosyndroomaa – ja nousi kysymys, onko unessa toimiva henkilö syyllinen vai syytön?

Lähde Pauliina Pietilä

spot_img